Program TV „Aripi frânte”. Vezi online live episodul 55, subtitrat în limba română VIDEO. Nefise, ajunge în stradă alături de copiii ei

Autor: Bianca Hriscu

Nefise primește o lovitură dură din partea lui Muzaffer

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 55 al serialului turcesc „Aripi frânte” este difuzat la Kanal D miercuri, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

În penultimul episod din serialul „Aripi frânte”, lucrurile se complică din nou pentru personajele principale. Muzaffer ia o decizie radicală în privința lui Nefise, decizie care va afecta întreaga familie a femeii. Ce urmează în episodul 55 al serialului turcesc „Aripi frânte”?

Ce urmează în episodul 55 al serialului turcesc „Aripi frânte”?

Totul s-a schimbat radical după ce Nefise i-a mărturisit adevărul lui Muzaffer în legătură cu identitatea fiului său.

Bărbatul știe acum că Emre este adevăratul său fiu, cel pe care l-a pierdut cu ani în urmă. Muzaffer nu poate accepta că Nefise i-a ascuns acest detaliu atât de important pentru el și l-a lăsat să se chinuie, motiv pentru care va lua decizia de a rupe orice legătură cu femeia pe care în continuare o iubește nespus. Muzaffer o va alunga în stradă pe Nefise, dar și pe copiii ei. 

Nefise este pusă în situația de a găsi, într-un timp scurt, un loc unde să rămână alături de copiii ei, fiind conștientă de faptul că în casa lui Muzaffer nu se vor mai putea întoarce niciodată, având în vedere că acesta are un orgoliu imens și care nu îl va lăsa să facă niciun compromis de dragul femeii pe care o iubește.

Emre va afla de gestul făcut de Muzaffer și va merge să îl pună la punct pe acesta.

Dacă în alte circumstanțe ar fi reacționat dur, acum, Muzaffer îl va asculta pe Emre și va accepta toate reproșurile, iar la final, bărbatul îi va dezvălui tot adevărul. Muzaffer îi va spune lui Emre că el este adevăratul său fiu, veste care îl va șoca pe tânăr.

Cum va reacționa Emre la aflarea acestei vești, dar și dacă îl va putea considera pe Muzaffer tatăl său și îl va putea ierta pentru ceea ce i-a făcut lui Nefise poți vedea în episodul 55 al serialului turcesc „Aripi frânte”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Când se va difuza ultimul episod din serialul Aripi frânte. Va mai avea sau nu îndrăgita producție turcească un al doilea sezon? Ce se va întâmpla cu personajele centrale!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Aripi frânte” pe Kanal D

Serialul „Aripi frânte” este parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D, iar pe data de 10 noiembrie, acesta va ajunge la final.

Fanii serialului vor putea afla cum se va termina povestea de dragoste dintre Muzaffer și Nefise, dacă vor reuși să trăiască fericiți împreună, dar și dacă Onur și Zeynep vor trece peste tot ceea ce a fost în trecut și vor forma din nou un cuplu.

Ultimul episod al serialului „Aripi frânte” începe la Kanal D joi, 10 noiembrie 2022, de la ora 20:00. Serialul poate fi urmărit și online, live, subtitrat în limba română, accesând https://www.kanald.ro/live.html de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

După ce se va termina serialul „Aripi frânte”, la Kanal D va începe serialul turcesc „Totul pentru familia mea”. Primul episod va fi difuzat pe data de 14 noiembrie 2022, de la ora 20:00, urmând ca noul serial să fie difuzat de 4 ori pe săptămână, de luni până joi. 

Citește și: Nefise din serialul Aripi frânte, amintiri emoționante de pe vremea când avea doar 25 de ani și era la început de carieră! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Deniz Bolisik in club!