PROGRAM TV Bravo, ai stil! Celebrities. În ce zile și la ce oră se difuzează emisiunea la Kanal D?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 02 aug 2022, 18:15

Ilinca Vandici și cei trei jurați de la Bravo, ai stil! Celebrities 

Sursa: Captură KANAL D

Bravo, ai stil! Celebrities este emisiunea care face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D România. În ce zile și la ce ore se difuzează la TV?

Bravo, ai stil! Celebrities, cel mai iubit show cu și despre modă, a revenit la Kanal D din această toamnă și face parte din programul TV al postului. Află în ce zile și la ce ore se difuzează emisiunea la Kanal D, astfel încât să nu pierzi nicio ediție.

PROGRAM TV Bravo, ai stil! Celebrities. Iată în ce zile și la ce ore poți urmări show-ul tău preferat despre modă și stil

Bravo, ai stil! Celebrities este un adevărat fenomen media și se bucură de succes, emisiunea făcând parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D România. Show-ul care pune accentul pe eleganță, stil, rafinament și care aduce în atenția publicului cele mai importante secrete din lumea modei este difuzat de 4 ori pe săptămână. Mai exact, emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities poate fi urmărită la Kanal D de miercuri până vineri, începând cu ora 22:30, iar sâmbătă, show-ul este difuzat mai devreme, începând cu ora 22:00.

Emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities a ajuns la sezonul cu numărul 7, denumit Metamorfoza. La fel cum s-a întâmplat și în celelalte sezoane, jurații au așteptări mari de la cele 9 concurente aflate în competiție, acestea fiind provocate să dea tot ce au mai bun pentru a dovedi că știu să facă alegeri vestimentare dintre cele mai interesante.

Premiera noului sezon Bravo, ai stil! Celebrities a avut loc pe data de 8 septembrie 2021 și deja lupta este una strânsă între concurente. 

Cine sunt jurații noului sezon Bravo, ai stil! Celebrities?

La masa juriului Bravo, ai stil! Celebrities s-a alăturat, în sezonul cu numărul 7, celebrul Tibi Clenci. Acesta a acceptat provocarea de a face parte din juriul competiției după ce Cătălin Botezatu a anunțat că se retrage. Astfel, cei trei jurați din acest sezon sunt Tibi Clenci, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu.

Evident, pretențiile juraților sunt și în sezonul cu numărul 7 la fel de mari, aceștia sunt atenți la fiecare detaliu și nu ezită să le taxeze pe concurente atunci când fac greșeli grave de stil.

Emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities este prezentată de Ilinca Vandici. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Carmen Negoita, in lacrimi! "Stati sa-mi revin! M-am simtit rau si cred ca mi-a accentuat starea" Ce anume a patit concurenta?

Cine sunt concurentele Bravo, ai stil! Celebrities 2021?

Bravo, ai stil! Celebrities este o emisiune în care nu doar alegerile vestimentare contează, ci și atitudinea, iar toate cele 9 concurente intrate în competiție știu acest lucru, motiv pentru care fac eforturi mari pentru a se ridica la nivelul așteptărilor. 

Concurentele sezonului cu numărul 7 al emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities sunt: Anda Adam, Olga Verbițchi, Nicoleta Nucă, Ruxi, Ioana Filimon, Carmen Negoiță, Sensy, Mădălina Pamfile și Otniela. 

Din cele 9 concurente care au intrat inițial în competiție, Olga Verbițchi a fost eliminată la scurt timp de la debutul filmărilor, iar locul ei în competiție a fost luat de Viviana Sposub. 

Toate cele 9 concurente sunt gata să dea totul pentru a câștiga marele premiu și pentru a-i cuceri pe cei de acasă, dar și pe jurați cu alegerile lor vestimentare.

Și în acest sezon al emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, difuzată de miercuri până vineri, de la ora 22:30 și sâmbăta, de la ora 22:00, concurentele se luptă pentru titlul de „Cea mai stilată femeie din România”, dar și pentru premiul care nu este deloc de neglijat, mai exact 100.000 de lei.

Citeste si: Situatie fara precedent! Concurentele de la "Bravo, ai stil! Celebrities", revoltate in culise! Carmen Negoita rabufneste! Iata cum au reactionat juratii!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.