PROGRAM TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 28, vineri, 1 octombrie 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 03 aug 2022, 06:20

Ferman trebuie să rezolve o nouă situație complicată

Sursa: captura Kanal D

Kanal D difuzează astăzi episodul 28 din "Doctorul minune". Serialul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.

Doctorul Ferman se sfătuiește cu doctorul Tanju legat de situația unui bebeluș grav bolnav. Cei doi ajung la un consens.

Părinții îl imploră pe Ferman să facă tot ce depinde de el pentru a-i salva viața bebelușui, acesta având nevoie de un miracol pentru a supraviețui.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

Doctorul Ferman se sfătuiește atât cu Tanju, cât și cu profesorul Adil, iar cei trei iau o decizie legată de acest caz teribil de complicat.

Tânărul rezident-fenomen Ali se va implica și el în acest caz, iar lucrurile vor lua o turnură neașteptată.

Ce se va mai întâmpla în episodul cu numărul 28 aflați doar urmărind producția în această seară, de la ora 20:00.

"Doctorul minune" poate fi vizionat de luni până vineri la Kanal D sau Live Video Online, pe kanald.ro, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop. Astăzi este difuzat ultimul episod al săptămânii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Povestea impresionanta a medicului Ali Vefa, bolnav de autism a schimbat vieti si a dat incredere parintilor care traiesc aceasta drama cu copiii lor!

"Doctorul minune", povestea doctorului Ali

Serialul  "Doctorul minune"  prezintă povestea tânărului rezident Ali Vefa (Taner Ölmez), care a avut o copilărie dificilă, fiind instituționalizat. Ali a visat dintotdeauna să devină chirurg, iar serialul urmărește drumul acestuia către împlinirea visului.

Protejat de profesorul Adil, un adevărat mentor pentru Ali încă din copilăria acestuia, tânărul rezident-fenomen ajunge tocmai în spitalul în care activează Adil, Berhayat. Aici Adil îl sprijină în permanență, cu sfaturi și chiar intrând în disensiune cu reputatul Ferman (Onur Tuna), atunci când acesta îi dă sarcini mult prea dificile lui Ali încă de la începutul carierei acestuia.

Ali, care a fost diagnosticat cu "sindromul savantului", o tulburare din spectrul autist, îi impresionează treptat pe toți cei de la Berhayat, inclusiv pe Ferman, care inițial este dur cu el.

Tânărul se și îndrăgostește la Berhayat, de frumoasa Nazli, care în numeroase cazuri îi sare în ajutor. 

Serialul "Doctorul minune" este extrem de popular, atât în România, cât și în Turcia, țara în care a fost produs. Circa 1,2 milioane de telespectatori se uită în România la fiecare episod din "Doctorul minune". Serialul te ține cu sufletul la gură, în fiecare episod petrecându-se lucruri imprevizibile, fiind de rezolvat cazuri foarte dificile în spital.

Totodată, urmărim și povești de dragoste interesante: Ali cu Nazli, Ferman cu Beliz.

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Doctorul minune”, Ferman, intr-o situatie complicata!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.