Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 39, luni, 18 octombrie 2021 - VIDEO Adil, pe care să își revină complet!

Autor: Bogdan Stanescu

Profesorul Adil, pe cale să își revină complet!

Sursa: captura Kanal D

Kanal D difuzează în această seară episodul 39 din "Doctorul minune". Serialul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.

Sunt vești bune pentru mentorul și protectorul lui Ali, profesorul Adil, care e pe cale să își revină complet!

Selvi, iubita lui Adil, este foarte fericită și de-abia așteaptă ca ei doi să fie din nou ca înainte, trecând peste acest impas care l-a adus pe marele profesor aproape de moarte!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

De partea cealaltă, Ferda, fiica lui Adil, continuă să aibă resentimente față de tatăl ei, care a decis să aibă o altă familie.

Ferda și Ali vor avea discuții în contradictoriu, tocmai pe această temă. În ciuda insistențelor lui Ali, Ferda nu poate trece peste ce s-a întâmplat.

Ali va avea parte de un nou caz greu. Un pacient internat la Urgențe, ajuns în stare gravă la spital, îi cere tânărului rezident să aibă grijă de fiul lui.

Acesta e și el bolnav și în afară de tatăl lui, care e internat în stare gravă, nu mai are pe nimeni.

Urmăriți în această seară, de la ora 20:00, episodul 39 din "Doctorul minune"! Acesta poate fi vizionat fie la TV, la Kanal D, fie Live Video Online, accesând adresa de Live Stream a site-ului,  https://www.kanald.ro/live.html, de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.  

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ferda din serialul Doctorul minune, casatorita cu unul dintre cei mai in voga catareti din Turcia! Iata cum arata frumoasa Seda Bakan, in postura de mamica, in viata reala!

„Doctorul minune”, un succes uriaș!

Serialul turcesc "Doctorul minune"  (original: „Mucize Doktor”) este difuzat de luni până vineri la Kanal D, de la ora 20:00.

Serialul are un succes uriaș la public, atât în România, cât și în țara în care a fost produs, Turcia. În România circa 1,2 milioane de telespectatori îl urmăresc zilnic.

"Doctorul Minune" prezintă povestea lui Ali Vefa (Taner Ölmez), un tânăr rezident care poposește la spitalul Berhayat pentru a-și desfășura activitatea.

Spitalul Berhayat îl are în conducere pe profesorul Adil, mentorul și protectorul din copilărie al lui Ali. 

Ali are oarecare probleme de adaptare la sosire, mai ales că unul dintre medicii cei mai buni din spital, Ferman, îi dă sarcini pentru care nu e pregătit și îl pune în situații dificile. Ulterior, Ali câștigă respectul tuturor, inclusiv pe cel al lui Ferman, care îl numește chiar "fratele" lui.

Taner Ölmez, actorul care îl interpretează pe Ali, a mai putut fi văzut la Kanal D în serialul „Kösem”, în rolul lui Osman al II-lea și în serialul „Yaman”, în care l-a jucat pe Mert. 

Citeste si: Totul despre actrița care o interpretează pe Ferda, fiica profesorului Adil, în Doctorul minune. Cine este Seda Bakan?

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.