Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 40, marți, 19 octombrie 2021 - VIDEO Ali încearcă imposibilul, să salveze un pacient căzut de la etajul 33!

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 19 oct 2021, 15:07

Ali asistă la un accident major!

Sursa: Kanal D

Episodul cu numărul 40 din serialul "Doctorul minune", difuzat în această seară, este dramatic. Urmărește serialul și Live Video Online, pe kanald.ro.

Ali asistă la prăbușirea unui muncitor de pe o platformă aflată la etajul al 33-lea! Muncitorul este în stare critică, Ali îi acordă primul ajutor, iar ulterior încearcă imposibilul, să îi salveze viața.

Tot în episodul de astăzi, cel cu numărul 40, tatăl lui Nazlî ajunge și el la Urgențe. Ali îi dezvăluie iubitei sale că tatăl ei trăiește pe stradă. Nazlî este foarte afectată și face tot posibilul ca tatăl ei să fie bine.

Ali, totodată, îl îngrijește cu mare atenție.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

Profesorul Adil, care are șanse mari să își revină complet, nu ajunge la un numitor comun cu fiica lui, Ferda.

Nici actuala iubită a lui Adil, Selvi, nu ajunge la un numitor comun cu Ferda.

Ferda se simte părăsită, așa cum s-a simțit în ultimii 25 de ani de către tatăl ei.

Episodul 40 din "Doctorul minune" este difuzat marți, 19 octombrie 2021, de la ora 20:00, la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.   

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune"- Episodul 39, luni, 18 octombrie 2021- VIDEO Adil, pe care să își revină complet!

„Doctorul minune”, cifre mari de audiență!

Popularul serial turcesc "Doctorul minune" (original: „Mucize Doktor”) este urmărit în România de circa 1,2 milioane de telespectatori zilnic. "Doctorul minune" a obținut cifre mari și în țara în care a fost produs, Turcia.

"Doctorul Minune" prezintă povestea lui Ali Vefa (Taner Ölmez), un tânăr rezident diagnosticat cu "sindromul savantului", o tulburare de ordin autist, care îl și ajută să strălucească, dar îl și pune, uneori, în situații dificile. Ali ajunge ca rezident la spitalul Berhayat, unde își desfășoară activitatea și profesorul Adil, mentorul și protectorul din copilărie al lui Ali. Acesta se află în conducerea medicală a spitalului. 

În spital Ali trece mai întâi prin momente dificile, fiind testat serios de către Ferman, care ajunge "fratele" lui. Prin cunoașterea și priceperea lui Ali câștigă respectul tuturor. Totodată, el cucerește inima frumoasei Nazlî, o doctoriță foarte capabilă și bună la suflet.

Taner Ölmez, actorul care îl interpretează pe Ali, a mai putut fi văzut la Kanal D în serialul „Kösem”, în rolul lui Osman al II-lea și în serialul „Yaman”, în care l-a jucat pe Mert. 

  

Citeste si: Doctorul Minune ep 40 rezumat: Tatal lui Nazli ajunge de urgenta la spital! Ce vedem in aceasta seara in ''Doctorul minune'' de la 20:00, pe Kanal D!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.