Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 44, luni, 25 octombrie 2021 - VIDEO Ferman află că Beliz ia antidepresive

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 05 aug 2022, 10:30

Ferman și Beliz

Sursa: Kanal D

Kanal D difuzează astăzi episodul 44 din "Doctorul minune". Serialul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.

Ferman află în episodul 44 din "Doctorul minune"  că Beliz ia antidepresive. Reputatul doctor îi cere iubitei sale să renunțe la aceste medicamente.

Beliz nu trece printr-o stare deloc bună, fiind afectată de tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă: moartea lui Kivilcim, anchetarea lui Ali. Totodată, Beliz consideră că nu prea se descurcă cu micuța Leyla, fiica lui Kivilcim, pe care ea și Ferman o cresc acum.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

La spitalul Berhayat sosește un renumit fotbalist. Doctorul de la clubul jucătorului, Fatih, nu e de acord ca tânărul să fie operat de vreunul din medicii de la spital, îndeosebi de Ali.

Doctorul Fatih refuză să colaboreze cu medicii din spital și caută să găsească înțelegere la doctorul Tanju, medicul-șef.

Conducerea spitalului va lua o hotărâre foarte importantă legată de acest caz, pe care o veți afla urmărind episodul 44 din "Doctorul minune", difuzat în această seară. Ep 44 din "Doctorul minune" poate fi urmărit și Live Stream Online, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop. 

Totodată, fotbalistul va lua și el o decizie importantă, care îi va surprinde atât pe doctorul Fatih, cât și pe familia lui.

Citeste si: Doctorul minune episodul 43 rezumat: In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Doctorul minune, Nazli trece din nou prin momente dificile!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Doctorul Minune”, de luni până vineri la Kanal D

Popularul serial turcesc "Doctorul Minune"  (original: „Mucize Doktor”) este difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, pe Kanal D și Live Stream Online pe kanald.ro.

Serialul prezintă povestea lui Ali Vefa (Taner Ölmez), un tânăr rezident cu o inteligență strălucită, care a avut o copilărie tristă și care a fost diagnosticat cu "sindromul savantului", o afecțiune din spectrul autismului.

Ali a trecut peste toate dificultățile, inclusiv peste faptul că a trebuit să crească într-un orfelinat după ce tatăl lui l-a alungat de acasă, și a devenit medic. Acum el își dorește să ajungă un chirurg de talia lui Ferman (Onur Tuna). 

În dezvoltarea lui la Berhayat, Ali trece prin momente dificile, este la un pas în câteva rânduri de a-și pierde licența, dar îi și impresionează atât pe medici, cât și pe pacienți și familiile acestora cu inovații care duc la rezolvarea unor cazuri extrem de dificile.

Ali cunoaște și dragostea la Berhayat, îndrăgostindu-se de frumoasa Nazlî, care îi împărtășește, la rândul ei, sentimentele.

Citeste si: In spitalul Berhayat evenimentele neasteptate nu intarzie sa apara! Ali, tinta prejudecatilor, in aceasta seara de la ora 20:00, in “Doctorul minune”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.