Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 45, marți, 26 octombrie 2021 - VIDEO Nazlî și Ali se despart?

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 05 aug 2022, 12:55

Ali și Nazlî, decizie importantă!

Sursa: captura Kanal D

Episodul cu numărul 45 din "Doctorul minune" este difuzat în această seară, de la ora 20:00. Serialul poate fi urmărit și Live Stream Online, pe kanald.ro

Episodul 45 din "Doctorul minune" se anunță extrem de interesant. Nazlî și Ali vor lua o decizie foarte importantă legată de relația lor.

Vom afla dacă cei doi îndrăgostiți vor mai continua împreună sau se vor despărți. Ali are noi probleme. Una este că nu poate îngriji un pacient, lucru pe care Nazlî îl povestește, totul petrecându-se sub ochii ei. Altul este că a creat alte probleme cu un pacient, spunându-i totul lui Ferman.

"Oricine mai greșește", îi spune Ferman. "Eu nu", replică Ali.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

Nazlî și Ali hotărăsc inițial să se mute împreună, iar frumoasa doctoriță este foarte fericită. Însă, după ce Ali devine distrat la locul de muncă și nu se concentrează suficient, Nazlî revine asupra deciziei.

Cei doi vor discuta și despre viitorul lor.

Ali e cu totul implicat în decizia lui de a deveni un chirurg foarte bun. Tânărul medic este foarte talentat, dar are nevoie de concentrare. 

Doctorul Ferman primește mai multe vești de la Beliz. Prima este că Beliz începe să se înțeleagă de minune cu micuța Leyla, fiica regretatei Kivilcim. Beliz a întâmpinat multe dificultăți după ce a decis să devină ea mama Leylei în urma decesului lui Kivilcim, dar acum pare că a învățat foarte bine ce înseamnă să fii mamă. 

Ferman e tare încântat să afle că Beliz se descurcă acum excelent cu noul ei statut. Totodată, Beliz îi dă și o altă veste foarte bună lui Ferman, și anume că acesta va deveni noul șef de secție al spitalului Berhayat, în locul doctorului Tanju.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce se mai întâmplă în episodul 45 din "Doctorul minune" aflați doar urmărindu-l, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D. Ep 45 din "Doctorul minune" poate fi urmărit și Live Stream Online, pe kanald.ro, accesând adresa https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.  

Citeste si: Can Yaman, unul dintre cei mai frumosi actori turci, traieste o noua poveste de dragoste cu o superba actrita din Italia

Doctorul Minune ep 45 rezumat: Ali și Nazlî, decizie importantă despre viitorul lor

Tânărul Ali Vefa (Taner Ölmez) s-a îndrăgostit la locul de muncă de frumoasa Nazlî. 

Dacă la început tânăra doctoriță părea că nu îi împărtășește sentimentele, ulterior Nazlî i-a mărturisit lui Ali că și ea îl iubește.

Vom afla ce altă decizie importantă despre viitorul lor vor lua Nazlî și Ali în această seară, în episodul 45 din "Doctorul Minune".

Inițial cei doi stabiliseră să se mute împreună.

Citeste si: Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune"- Episodul 44, luni, 25 octombrie 2021- VIDEO Ferman află că Beliz ia antidepresive

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.