Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 47, joi, 28 octombrie 2021 - VIDEO Ce face Ali după despărțirea de Nazlî!

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 05 aug 2022, 18:05

Ali și Tanju

Sursa: Kanal D

În această seară Kanal D difuzează episodul cu numărul 47 din "Doctorul minune". Urmăriți-l și Live Video Online, pe kanald.ro.

Ali se concentrează pe munca lui după despărțirea de Nazlî. Ali suferă foarte tare, normal, având în vedere că o iubește mult pe Nazlî, dar alege să se axeze pe muncă pentru a nu se mai gândi atât de mult la acest aspect.

Doctorul Tanju e foarte mulțumit de treaba pe care o face Ali la chirurgie și îl anunță pe acesta că, dacă va continua să se descurce la fel de bine, va fi numit rezident șef al secției de chirurgie.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

Beliz îi mai dă o lovitură lui Ferman. Aceasta îl anunță că trebuie să ia legătura cu un avocat. Problema este una serioasă și foarte delicată, afectându-l foarte tare pe Ferman.

Problemele continuă la spitalul Berhayat. Ali află că una dintre fostele paciente ale spitalului pregătește să îi acuze pe medicii de la Berhayat de malpraxis, dar nu știe cum să îi dea vestea lui Tanju.

În cele din urmă, cel care îi spune lui Tanju despre acest lucru este Ferman. El îl acuză pe Tanju că a falimentat spitalul Berhayat!

Ce se va mai întâmpla în episodul 47 din "Doctorul Minune" aflați urmărindu-l în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D. Îl puteți vedea și Live Stream Online, pe kanald.ro, accesând adresa   https://www.kanald.ro/live.html   de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Celebra actrita Ezgi Asaroğlu, aparitie inedita in distributia serialului Doctorul minune! Va mai amintiti de indragita actrita din serialul „Bahar: Viață furată”

„Doctorul Minune”, de luni până vineri la Kanal D

Producția de mare succes "Doctorul Minune" (original: „Mucize Doktor”), care obține cifre mari de audiență și în România, după ce a fost urmărită în Turcia de numeroase persoane, prezintă povestea tânărului rezident Ali Vefa, interpretat de Taner Ölmez. 

Ali a fost diagnosticat cu "sindromul savantului", o tulburare din spectrul autismului, și a crescut într-o casă de copii după ce a fost abandonat de către tatăl lui.

În ciuda greutăților, Ali a terminat Medicina, iar acum este un doctor rezident în toată firea, care se ocupă cu multă pricepere de fiecare caz.

Ali se îndrăgostește la Berhayat de frumoasa Nazlî, dar ei ajung să se despartă pentru ca relația lor să nu le afecteze carierele.

Cum se va încheia totul pentru Ali aflați doar urmărind "Doctorul Minune", de luni până vineri, la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro!

Citeste si: Ea va fi noua partenera a celebrului Taner Olmez in noul lor proiect de televiziune! Tanara este considerata una dintre cele mai frumoase actrite din Turcia!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.