Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 53, vineri, 5 noiembrie 2021 - VIDEO

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 06 aug 2022, 16:30

Nazlî din Doctorul minune

Sursa: Kanal D

Episodul 53 din "Doctorul Minune" este difuzat în această seară, la Kanal D. Urmărește serialul și Live Video Online, pe kanald.ro.

Tinerii rezidenți au o situație dificilă, având în vedere că spitalul Berhayat e nevoit să facă restructurări.

Nazlî își dorește ca toți colegii ei să rămână și merge la Ferman, care e prins și el cu disponibilizările, pentru a-i face o solicitare foarte îndrăzneață. Ferman nu privește însă cu ochi prea buni îndrăzneala lui Nazlî și chiar o ceartă.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

Tot în episodul 53 medicii de la Berhayat se confruntă cu o situație specială.

O micuță pacientă, Ceylan, are nevoie de o operație urgentă, dar nu e convinsă să efectueze această intervenție fiindcă îi este frică. Ea se teme că operația nu va avea succes.

În timp ce ceilalți rezidenți dau din colț în colț, Ali își asumă el rolul de a merge să discute cu cea mică.

Ce se va întâmpla aflați doar urmărind episodul cu numărul 53 din "Doctorul Minune", difuzat în această seară. Puteți urmări producția și Live Stream Online, pe kanald.ro, accesând adresa https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.   

Citeste si: Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune"- Episodul 52, joi, 4 noiembrie 2021- VIDEO Ali face prima operație!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Doctorul Minune", de luni până vineri la Kanal D

Serialul turcesc "Doctorul Minune" (original: „Mucize Doktor”) este difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro.

"Doctorul Minune" prezintă povestea lui Ali Vefa (Taner Ölmez), un tânăr rezident cu un trecut tulburător. Ali a crescut la orfelinat după ce a fost alungat de acasă de tatăl lui.

Visând să devină chirurg, Ali s-a concentrat pe studiu și a reușit să depășească toate obstacolele. Ajuns rezident la Chirurgie, Ali îi impresionează pe toți cu abilitățile și cunoștințele sale. În spitalul Berhayat, acolo unde se află, în conducere, și profesorul Adil, care îi este mentor și protector lui Ali de mult timp, tânărul rezident se îndrăgostește de Nazlî.

Cei doi sunt o perioadă împreună, își recunosc unul altuia că se iubesc, dar se despart, după ce Ali decide să se concentreze pe carieră.

Dacă vor sfârși, în cele din urmă, împreună, aflăm doar urmărind serialul "Doctorul Minune", de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro!

Citeste si: Actorii din serialul Doctorul minune, nostalgici după filmările realizate împreună pentru producția fenomen! Iată cum și-au luat rămas bun indragitii protagoniști!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.