Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 55, marți, 9 noiembrie 2021 - VIDEO

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 09 aug 2022, 01:25

Profesorul Adil, acuzat de crimă!

Sursa: Kanal D

În această seară Kanal D difuzează episodul cu numărul 55 din "Doctorul minune". Urmăriți-l și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Profesorul Adil, mentorul lui Ali, trece prin momente grele. Reputatul medic este acuzat de crimă, iar Poliția sosește la spitalul Berhayat pentru a-l reține.

Vom afla în episodul de diseară, cel cu numărul 55, ce se întâmplă cu Adil. Reputatul profesor a avut, recent, mari probleme de sănătate, iar acum apare această problemă gravă cu legea.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

La spitalul Berhayat apare o femeie de afaceri, Vuslat Kozoglu, care se oferă să finanțeze instituția medicală, aflată într-o mare criză de fonduri.

Tanju, Beliz și Ferman vor avea o discuție pe această temă. Beliz este sceptică în legătură cu această doamnă, mai ales că nu o cunoaște, dar Tanju îi spune lui Beliz să accepte propunerea femeii. Aceasta pune anumite condiții pentru finanțare, condițiile respective șocând-o pe Beliz, dar Tanju e dispus să accepte orice pentru ca Vuslat să susțină financiar spitalul.

Lucrurile nu merg deloc bine la Berhayat, iar episodul 55, difuzat diseară, se anunță a fi foarte interesant.

" Doctorul Minune" poate fi urmărit începând cu ora 20:00, atât LIVE, la TV, la Kanal D, cât și Live Stream Online, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.   

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune"- Episodul 54, luni, 8 noiembrie 2021- VIDEO

"Doctorul minune", povestea lui Ali

Serialul turcesc  "Doctorul minune"  (original: „Mucize Doktor”) este difuzat de luni până vineri la Kanal D, de la ora 20:00, și Live Stream Online, pe site-ul nostru.

Personajul principal al serialului este Ali Vefa (Taner Ölmez), un tânăr rezident foarte inteligent, diagnosticat cu "sindromul savantului", o tulburare din spectrul autist și care a avut o copilărie foarte grea.

Ali a fost alungat de acasă de către tatăl lui, care nu l-a vrut.

În ciuda tuturor obstacolelor întâlnite, Ali a devenit medic, iar acum visează să fie un chirurg excepțional, așa cum este și Ferman, șeful lui din secția de Chirurgie. Ali începe să opereze și el, sub atenta îndrumare a lui Ferman, dar își dorește să ajungă el în viitor chirurgul principal

La Berhayat, eroul nostru, Ali, se îndrăgostește de către frumoasa Nazlî, care la început îl scoate pe Ali din multe încurcături, dar pentru că dorește să se concentreze pe carieră tânărul încheie relația cu aceasta. Dacă cei doi vor sfârși împreună aflați doar urmărind "Doctorul Minune", la Kanal D!

Citeste si: Onur Tuna, Ferman din „Doctorul minune”, filmează pentru un serial nou. Totate detaliile despre proiectul său

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.