Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 57, joi, 11 noiembrie 2021 - VIDEO Adil îi dă lovitura de grație lui Vuslat!

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 11 nov 2021, 14:38

Profesorul Adil

Sursa: Kanal D

Kanal D difuzează în această seară episodul 57 din "Doctorul minune". Serialul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.

Vuslat le face zile fripte medicilor de la Berhayat după ce a preluat conducerea spitalului. Ali va fi și el o victimă a lui Vuslat, aceasta cerându-i ceva uluitor lui Ali referitor la Ezo.

Solicitarea vine chiar de la mama lui Ezo. 

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

Ali va fi umilit în fața colegilor săi de către Vuslat, dar Adil nu are de gând să stea cu mâna în sân și va reacționa, punând-o la punct pe Vuslat.

Ce va face protectorul lui Ali aflați doar urmărind episodul 57 din "Doctorul minune", difuzat în această seară, de la ora 20:00, Live la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop. 

Beliz îi simte lipsa lui Ferman, după ce s-a despărțit de acesta. Lui Beliz îi e mai greu și cu micuța Leyla de când Ferman a dispărut din peisaj.

Tanju îi va sări în ajutor lui Beliz, el gândindu-se să facă o schimbare majoră în viața lui!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune"- Episodul 55, marți, 9 noiembrie 2021- VIDEO

„Doctorul minune”, un serial foarte popular!

Serialul turcesc "Doctorul minune"   (original: „Mucize Doktor”) are un succes foarte mare la public. Difuzat de luni până vineri la Kanal D, de la ora 20:00, serialul e urmărit, în medie, de 1,2 milioane de telespectatori zilnic.

"Doctorul Minune" prezintă povestea lui Ali Vefa (Taner Ölmez), un tânăr rezident care ajunge la spitalul Berhayat. Aici, în conducere, se află profesorul Adil, mentorul și protectorul din copilărie al lui Ali. Adil îl sprijină necondiționat pe Ali, certându-se cu Ferman atunci când acesta îi dă, la început, tânărului rezident sarcini foarte dificile. Totodată, îl sfătuiește permanent pe Ali ce să facă atunci când apar probleme, inclusiv când Ali e acuzat de malpraxis.

Ali câștigă respectul tuturor prin devotamentul său față de meserie și datorită priceperii lui, inclusiv pe cel al lui Ferman, care ajunge să-l considere chiar "fratele" lui.

Taner Ölmez, actorul care îl interpretează pe Ali, a mai putut fi văzut la Kanal D în serialul „Kösem”, în rolul lui Osman al II-lea și în serialul „Yaman”, în care l-a jucat pe Mert. 

Citeste si: Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune"- Episodul 56, miercuri, 10 noiembrie 2021- VIDEO

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.