Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 61 - VIDEO Ali este urmărit!

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 17 aug 2022, 05:45

Medicii de la Berhayat au o întâlnire

Sursa: captură Kanal D

Episodul 61 din serialul Doctorul Minune e difuzat în această seară de către Kanal D, de la ora 20:00. El poate fi urmărit și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Ali are în continuare probleme. Vuslat îl ia deoparte pe Doruk și îi cere să îl spioneze pe acesta, dar să o spioneze și pe fiica ei, Ezo.

Tot în episodul 61 din "Doctorul Minune", Vuslat anunță că o numește în funcția de director de relații publice al spitalului chiar pe fiica ei, pe Ezo.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

Cadrele medicale au o întâlnire de care nu vor să afle Vuslat, în care să îl comemoreze pe regretatul profesor Adil. Ei se întâlnesc chiar în fostul birou al profesorului.

Problema e că Vuslat află de această întâlnire și îi cheamă ea la un comitet pe medicii care participă la această întâlnire, printre aceștia fiind Ali, Nazlî, Tanju, Beliz sau Ferman.

În respectivul comitet de urgență, Vuslat îi înștiințează pe medici de noua funcție pe care o va avea Ezo în cadrul spitalului.

Doruk îl va avertiza pe Ali legat de familia lui Ezo, spunându-i să stea departe de ea.

Ce se mai întâmplă în episodul 61 din" Doctorul Minune" aflați doar urmărindu-l, în această seară, de la ora 20:00, fie la TV, la Kanal D, fie Live Stream Online, pe kanald.ro, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune"- Episodul 60- VIDEO Ali își revine, dar are probleme mari din cauza lui Vuslat!

„Doctorul Minune”, povestea lui Ali

Serialul turcesc "Doctorul Minune" (original: „Mucize Doktor”) prezintă povestea lui Ali Vefa, interpretat de tânărul și talentatul actor turc Taner Ölmez.

"Doctorul Minune" este difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Ali Vefa a crescut la orfelinat, după ce a fost alungat de acasă de tatăl lui.

Totodată, el a fost diagnosticat cu "sindromul savantului", o tulburare din spectrul autist, care îl face să strălucească uneori, dar îl și pune în situații dificile în unele cazuri.

Ali a reușit să termine medicina, e rezident, iar acum visează să devină un mare chirurg, precum Ferman, conducătorul secției de Chirurgie de la Berhayat.

Ali trece prin momente dificile, după ce își pierde mentorul și protectorul, profesorul Adil, care moare, dar se află el însuși aproape de moarte.

Din fericire, Ali scapă, dar acum este vânat în permanență de noua conducătoare a spitalului Berhayat, Vuslat.

Citeste si: Ce se întâmplă cu Ali în episodul din această seară, de la ora 20:00, in “Doctorul minune”! Vuslat, control pe toate planurile

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.