Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul „Doctorul minune” - Episodul 66 - VIDEO. Cariera lui Ferman este în pericol. Decizia medicului îi va lăsa fără cuvinte pe colegii săi

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 24 aug 2022, 02:55

Problemele de sănătate îi pun în pericol cariera lui Ferman

Sursa: Captură KANAL D

În această seară, începând cu ora 20:00, la Kanal D va fi difuzat episodul cu numărul 66 din serialul „Doctorul minune”. Urmărește un nou episod plin de suspans la TV sau online, Live Video Online pe kanald.ro.

Serialul „Doctorul minune” a ajuns la episodul cu numărul 66. Personajele principale ale serialului fenomen difuzat la Kanal D vor reuși să îi țină din nou cu sufletul la gură pe telespectatori. Nazli îi va face o dezvăluire lui Beliz, în timp ce Ali va continua să caute soluții pentru a-i salva brațul doctorului Ferman. 

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

Serialul „Doctorul minune” aduce în fața telespectatorilor o poveste fascinantă despre umanitate. Personajul principal al serialului este Ali, un tânăr cu o poveste de viață impresionantă. Ali și-a petrecut copilăria într-un sistem instituționalizat. Acesta are abilități ieșite din comun, o inteligență mult peste medie, iar toate acestea se datorează tulburarii de autism de care suferă. „Sindromul savantului” îl ajută pe Ali să găsească soluții pentru aproape orice problemă, cei din jur fiind uimiți de inteligența tânărului. 

Serialul „Doctorul minune” face parte din programul TV al postului Kanal D. Serialul este difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00 și poate fi urmărit atât la TV, cât și online, live video pe site-ul Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Când se termină Doctorul minune? Care va fi deznodământul celui mai iubit serial turcesc

„Doctorul minune”, episodul 66. Ce se va întâmpla cu Ferman?

Episodul 66 din serialul „Doctorul minune” aduce din nou situații de viață complicate și greu de gestionat. Nazli îi va povesti lui Beliz că Vuslat spionează tot personalul și deja a trecut la amenințări.

Vuslat are o idee preconcepută despre Ali și nu își dorește ca acesta să stea în preajma fiicei sale, având în vedere că a fost diagnosticat cu autism. 

Aflând toate aceste detalii, Beliz va considera că lui Ali i se face o mare nedreptate. Ali va veni cu dovezi despre comportamentul lui Vuslat, astfel că va fi nevoie ca aceasta din urmă să suporte consecințele faptelor sale. 

Problemele de sănătate ale medicului Ferman continuă să țină tot spitalul în alertă. Disperat, Ali își dorește să găsească o soluție pentru a-i salva brațul lui Ferman. Decizia lui Ferman îi va șoca pe toți colegii lui, însă nimeni nu i se va împotrivi. Cum se va termina totul, dar și ce se va întâmpla cu cariera medicului Ferman poți afla urmărind episodul 66 din serialul „Doctorul minune”, difuzat la Kanal D, începând cu ora 20:00.

Citeste si: Cei mai sexy actori din serialul Doctorul Minune. Nu i-ai văzut niciodată așa

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.