Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul „Doctorul minune” - Episodul 67 - VIDEO. Ferman, înlocuit în spital

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 25 aug 2022, 06:05

Ferman trece prin clipe grele 

Sursa: Captură KANAL D

De la ora 20:00, la Kanal D începe serialul „Doctorul minune”. Episodul 67 al serialului aduce noi răsturnări de situație și conflicte puternice. Urmărește un nou episod plin de suspans la TV sau online, Live Video Online pe kanald.ro.

În episodul 67 din serialul „Doctorul minune” Vuslat va face un anunț care va șoca toți medicii din spital. Va decide să îl înlocuiască pe Ferman cu un alt chirug, iar supriza va fi și mai mare atunci când se va afla cine este, de fapt, noul medic chirurg din spital.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

Serialul „Doctorul minune” este unul dintre cele mai îndrăgite producții cinematografice turcești. Din momentul în care a început difuzarea acestuia la Kanal D, serialul se bucură de mare succes, povestea lui Ali reușind să îi cucerească pe telespectatori. Ali este un tânăr care are o inteligență sclipitoare și care ajunge să lucreze ca medic rezident într-un spital de top. Deși suferă de o tulburare de autism, Ali își desfășoară activitatea în cele mai bune condiții, iar „sindromul savantului” îl ajută să găsească soluții chiar și în cele mai grele situații. 

Serialul fenomen „Doctorul minune” este difuzat la Kanal D, de luni până vineri, începând cu ora 20:00. Serialul este parte din programul TV al postului Kanal D și poate fi urmărit atât la TV, cât și online, accesând https://www.kanald.ro/live.html.  

Citeste si: Când apare ultimul episod din serialul turcesc „Doctorul minune”? Ne pregătim să ne luăm la revedere de la Ali Vefa

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Doctorul minune”, episodul 67. Vuslat anunță o schimbare importantă

Ferman trece printr-o perioadă foarte dificilă din cauza problemelor de sănătate, iar gândul că nu va mai putea profesa ca medic chirurg îl determină să își piardă încrederea în sine. Ali îi este alături și îi promite că îl va ajuta să poată opera din nou, însă acest lucru va fi posibil doar dacă îi va asculta toate sfaturile.

Vuslat convoacă o ședință pentru a discuta despre situația lui Ferman, moment în care este șocată că acesta nu vrea să renunțe la chirurgie. Vuslat nu se va feri să îl atace pe Ferman, moment în care acesta va anunța că va învăța să opereze cu mâna stângă. Cu toate acestea, Vuslat ia decizia de a-l înlocui pe Ferman cu un alt chirurg. Surpriza va fi uriașă pentru tot personalul medical în momentul în care se va afla că noul chirirg este diagnosticat cu autism. 

Cum va reacționa Ferman, dar și ce se va întâmpla în spital poți vedea urmărind episodul 67 al serialului „ Doctorul minune ”, joi, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Când se termină Doctorul minune? Care va fi deznodământul celui mai iubit serial turcesc

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.