Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul „Doctorul minune” - Episodul 68 - VIDEO. Ali, atacat de doctorul Muhsin: „Doi doctori minune, prea mult pentru un singur spital!”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 26 aug 2022, 02:20

Doctorul minune a ajuns la episodul cu numărul 68

Sursa: Captură KANAL D

În episodul 68 din serialul Doctorul minune, lucrurile încep să se complice pentru Ali. Urmărește un nou episod din serialul Doctorul Minune vineri, de la ora 20:00, la Kanal D sau online, Live Video Online pe kanald.ro.

Vineri, începând cu ora 20:00, un nou episod tensionat din serialul Doctorul Minune va fi difuzat la Kanal D. Ali este pus la punct de medicul chirurg Muhsin, iar lucrurile se complică pentru tânărul rezident.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

Serialul Doctorul minune este difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 20:00, la Kanal D.

Doctorul minune este serialul care a înregistrat un succes răsunător în Turcia și care a cucerit inimile telespectatorilor din România. 

Doctorul minune este, de fapt, povestea lui Ali, un tânăr medic rezident diagnosticat cu autism. Ali este foarte inteligent și reușește să se diferențieze de cei din jurul său, acesta rezolvând cazuri grele și ajutându-și colegii din spital. Îndrăgit de unii medici, dar privit cu neîncredere de alții, Ali are de înfruntat zilnic o mulțime de provocări, acesta lovindu-se de o serie de prejudecăți. 

Serialul Doctorul minune face parte din programul TV al postului Kanal D și poate fi urmărit atât la TV, de luni până vineri, de la ora 20:00, cât și online. Pentru a vedea episoadele din serialul Doctorul Minune de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă este nevoie să accesezi https://www.kanald.ro/live.html.   

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Doctorul minune, Ali il demasca pe Muhsin

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ali, pus la punct de medicul chirurg Muhsin. Noi tensiuni în episodul 68 din serialul Doctorul minune

Venirea medicul chirurg Muhsin în spital a dat naștere unor noi tensiuni. În episodul cu numărul 68 al serialului, Ali va descoperi că medicul Muhsin i-a pus un diagnostic greșit tânărului Caner, cel care a ajuns în stare gravă la spital după ce a primit mai multe lovituri. Deși observațiile lui Ali sunt pertinente, medicul Muhsin nu le va accepta și va renunța la ajutorul rezidentului, dar nu înainte de a-l pune la punct.

„Dacă îmi mai răpești vreodată un pacient, îmi dedic tot timpul să îți fac viața un calvar aici. Te lupți cu mine sau înveți ceva de la mine? Hotărăște-te repede. Fiindcă doi doctori-minune sunt prea mult pentru un singur spital.”, îi va spune dr Muhsin lui Ali.

Cuvintele dure nu îl vor speria pe Ali, ci din contră, medicul rezident va încerca, alături de Nazli, să găsească o soluție pentru a-l vindeca pe Caner.

Ali va reuși să facă un lucru incredibil pentru tânăr, dar va avea din nou probleme din cauza prejudecăților unor colegi.

Tot în episodul 68 din Doctorul minune, Dr. Ferman îi va surprinde mai apropiați ca niciodată pe Beliz si Tanju și va reacționa dur. Ce explicații îi va da Beliz poți afla urmărind noul episod al serialului, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Când apare ultimul episod din serialul turcesc „Doctorul minune”? Ne pregătim să ne luăm la revedere de la Ali Vefa

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.