Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul „Doctorul minune” - Episodul 72 - VIDEO. Ali, în fața unei alegeri imposibile

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 02 sep 2022, 04:40

Ali va lua o decizie foarte importantă și care i-ar putea influența cariera 

Sursa: Captură KANAL D

În episodul 72 din serialul „Doctorul minune” situația lui Ali se complică din nou. Ce alegeri va face tânărul medic rezident? Urmărește cel mai nou episod din „Doctorul minune” joi, 2 decembrie 2021, de la ora 20:00 la Kanal D, dar și online, pe kanald.ro

Un nou episod din serialul „Doctorul minune” va fi difuzat joi, 2 decembrie 2021, la Kanal D. Episodul 72 anunță noi răsturnări de situație, Ali fiind pus în postura de a face o serie de alegeri importante. 

Ce se va întâmpla în episodul 72 din serialul „Doctorul minune”? Ali, decizie radicală

Ali este unul dintre cei mai buni medici rezidenți din spital, talentul său fiind incontestabil.

Lui Ali i se va propune să facă o operație foarte dificilă alături de medicul Ferman. În cele din urmă, Ali va accepta, lucru care va dovedi încă o dată că are abilități ieșite din comun și că este un medic chirurg foarte bun. Cu toate acestea, Ali va lua o decizie radicală și va dori să renunțe definitiv la chirurgie. Decizia medicului rezident va șoca pe toată lumea, având în vedere că Ali este unul dintre cei mai talentați medici din spital.

Ali și Nazli se lovesc de noi bariere în relația lor de cuplu. Nazli vrea să petreacă o seară specială cu Ali, însă acesta are o teamă puternică în suflet. Pentru a se simți mult mai confortabil, Ali le va cere prietenilor să îi fie alături. Ali se bucură de tot sprijinul iubitei lui, iar în cele din urmă, acesta va realiza că Nazli îi va fi mereu aproape.

Ce se va întâmpla în continuare cu Ali poți vedea urmărind episodul 72 din serialul „Doctorul minune”, joi, 2 decembrie 2021, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Doi actori celebri din Turcia au devenit părinți! Tânăra actriță Özge Özpirinçci a adus pe lume o fetiță și este extrem de fericită! Care este starea de sănătate a acestora!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

„Doctorul minune” este serialul care îi ține pe telespectatori în fața micului ecran de luni până vineri, de la ora 20:00.

Serialul turcesc se bucură de un real succes, povestea lui Ali reușind să impresioneze. Tânărul medic rezident, diagnosticat cu autism, are un talent ieșit din comun și o inteligență mult peste medie, astfel că reușește să gestioneze chiar și cele mai grele cazuri medicale. 

Serialul „Doctorul minune” este parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D. Acesta poate fi urmărit la TV de 5 ori pe săptămână, mai exact de luni până vineri, de la ora 20:00.

Episoadele din serialul „Doctorul minune” pot fi vizionate și online, accesând https://www.kanald.ro/live.html de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.  

Citeste si: Ea a fost și va rămâne cea mai mare dragoste a celebrului Serkan Keskin, actorul care da viață personajului Muhsin în serialul Doctorul minune! Iată când se preconizează nunta celor doi actori!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.