Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul „Doctorul minune” - Episodul 74 - VIDEO. Nazlî îl anunță pe Ali că e însărcinată!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 06 sep 2022, 03:35

Nazli îl anunță pe Ali că e însărcinată!

Sursa: Kanal D

Episodul 74 din "Doctorul Minune" te ține cu sufletul la gură. Nazlî îl anunță pe Ali că e însărcinată. Urmărește episodul și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Ali se află în fața unei decizii foarte importante pentru el: dacă să părăsească sau nu spitalul Berhayat cu doctorul Ferman.

Vuslat, care i-a făcut multe probleme lui Ali până acum, știe că nu-și permite să piardă un alt chirurg foarte bun, după ce Ferman și-a anunțat deja plecarea, și are un plan pentru a-l păstra pe acesta. Modul în care încearcă să îl convingă pe Ali să rămână îl scârbește pe Ferman.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

Ferman, la rândul lui, vrea să își convingă "fratele" să îl urmeze. 

"Tu, eu, o singură inimă", îi spune Ferman lui Ali.

Fiica lui Tanju este grav bolnavă. Ea are nevoie de o intervenție chirurgicală complicată, iar Ali și Ferman își fac griji în legătură cu micuța.

Tanju, care e implicat direct în acest caz, nu e de acord cu modul în care vor Ali și Ferman să rezolve cazul micuței.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chiar când Ali decidea să plece împreună cu "fratele" lui, Ferman din spitalul Berhayat, Nazlîi îi dă o veste-șoc tânărului chirurg: îl anunță că e însărcinată!

Ce va decide, în cele din urmă, Ali veți afla doar urmărind episodul 74 din "Doctorul Minune", difuzat în această seară, de la ora 20:00 la Kanal D și pe kanald.ro! Pentru a vedea ep. 74 din "Doctorul Minune" Live Stream Online tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, PC, laptop sau smartphone.

"Doctorul Minune", de luni până vineri la Kanal D

Serialul turcesc "Doctorul Minune" (titlul original "Mucize Doktor") este difuzat în România în exclusivitate de Kanal D, de luni până vineri, de la ora 20:00. Serialul e difuzat în același interval orar și Live Stream Online, pe site-ul nostru, la adresa amintită mai sus.

Serialul prezintă povestea rezidentului Ali Vefa (interpretat de tânărul și talentatul actor Taner Ölmez).

Ali are o poveste de viață tulburătoare. A fost alungat de acasă de tatăl lui și a crescut la orfelinat. Motivul pentru care tatăl lui l-a alungat de acasă e cutremurător: Ali a fost diagnosticat cu o tulburare din spectrul autist denumită "sindromul savantului".

Ali e din anumite puncte de vedere diferit de ceilalți, dar, totodată, e inteligent și foarte priceput. Tulburarea îl și ajută, strălucind mai ales în domeniul medical.

Venit la Berhayat ca rezident, Ali devine chirurg, lucru pe care l-a visat dintotdeauna.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.