PROGRAM TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" subtitrat în limba română - Episodul 23, vineri, 24 septembrie 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 02 aug 2022, 17:35

Ali face tot posibilul să îi salveze viața lui Ferman!

Sursa: captura Kanal D

Ultimul episod al săptămânii, cel cu numărul 23, din "Doctorul minune", e difuzat astăzi. Urmărește-l și Live Video Online, pe kanald.ro.

Ali demonstrează de ce este "Doctorul minune" în episodul cu numărul 23, cel difuzat în această seară la Kanal D.

Ferman este în stare gravă după ce a contractat virusul letal din spital, dar cu ajutorul lui Ali începe să se simtă mai bine. Ali ia asupra lui rezolvarea cazului și situația se îndreaptă spre bine pentru doctorul Ferman, "fratele" lui.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

Ali este prins cu mai multe cazuri pe care trebuie să le rezolve.

Virusul ucigaș a creat o situație extrem de complicată în spitalul Berhayat. Sunt foarte multe cazuri care trebuie să fie rezolvate, în timp ce spitalul se află în carantină.

Ali îi impresionează pe toți cu abilitățile sale și cu priceperea lui, chiar în cazuri limită.

Nazli îl ajută foarte mult pe Ali, la fel și profesorul Adil, mentorul tânărului rezident.

În afară de Ferman, care este într-o situație dificilă, chiar și cu soluția salvatoare pe care a găsit-o Ali pentru el, tânărul rezident trebuie să rezolve urgent cazul unei paciente însărcinate, care are complicații. Tânăra are nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență, pe care o va efectua Ali. 

Chiar dacă puțini se gândesc că o poate scoate la capăt, tânărul rezident face minuni și o scapă pe femeie! Tot în episodul cu numărul 23, difuzat astăzi, Ali va primi o scrisoare la care nu se așteaptă, care îi va schimba viața.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Episodul cu numărul 23 din "Doctorul minune" poate fi urmărit Live, la TV, la Kanal D sau Live Video Online, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe smartphone, tabletă, PC sau laptop.    

Citeste si: Vezi online serialul "Doctorul minune" subtitrat în limba română- Episodul 22, joi, 23 septembrie 2021- VIDEO. Doctorul Ferman, în stare critică!

"Doctorul minune", cifre mari de audiență

Serialul turcesc "Doctorul minune" are mare succes atât în România, cât și în Turcia.

Pe 1 septembrie, pe segmentul 20:00- 22:50, când serialul a fost difuzat la Kanal D, "Doctorul minune" a obținut un rating de 6,1 și un share de 14,9. 1.067.000 de persoane s-au uitat la "Doctorul minune" în fiecare minut al difuzării serialului la Kanal D.

"Doctorul minune" face parte din programul postului Kanal D și este difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00. Pentru a afla toate producțiile pe care le transmite Kanal D, puteți consulta programul respectiv pe pagina dedicată din site-ul nostru, kanald.ro. Link-ul este anterior.

Serialul "Doctorul minune" prezintă povestea tânărului medic rezident Ali Vefa (Taner Ölmez), un cadru medical înzestrat cu multe calități, care a fost instituționalizat în copilărie și ulterior diagnosticat cu "sindromul savantului", o tulburare din spectrul autist.

Citeste si: PROGRAM TV Doctorul Minune. În ce zile și la ce oră se difuzează serialul la Kanal D?

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.