Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul - Episodul 75 VIDEO. Ultimul episod din Doctorul Minune! Ali și Nazlî se căsătoresc!

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 07 sep 2022, 05:10

Ali și Nazlî se căsătoresc în ultimul episod!

Sursa: captura Kanal D

Astăzi este difuzat la Kanal D ultimul episod din Doctorul Minune. Urmărește episodul 75, ultimul, din Doctorul Minune și Live Stream Online, pe kanald.ro.

În această seară ne luăm rămas-bun de la Ali Vefa, interpretat magistral de Taner Ölmez, după 75 de episoade ce ne-au ținut cu sufletul la gură.

În episodul 75, ultimul din "Doctorul Minune", Ali se căsătorește cu femeia pe care o iubește, Nazlî, cu care se pregătește să aibă un copil.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

După lungi tumulturi totul ajunge la un final fericit în" Doctorul Minune".

În episodul 75 vom urmări nunta lui Ali cu Nazlî. Lucrurile se reglează și între Ferman și Beliz, cei doi fiind din nou împreună și plănuind să aibă un copil. Cei doi deja cresc împreună fetița lui Kivilcim, care a decedat, pe micuța Leyla.

Fratele decedat al lui Ali îi apare din nou acestuia, ca prin vis, vorbindu-i despre fericire.

Ali, care a avut o copilărie tristă, e acum fericit. Și-a îndeplinit visul de a deveni chirurg, iar acum devine soț și tată. 

Nazlî îl iubește foarte tare, la fel el pe Nazlî. "Ești cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat în această viață", îi spune Nazlî. "Și tu pentru mine", îi răspunde el.

Episodul 75 din "Doctorul Minune", ultimul al producției, este difuzat în această seară Live, de la ora 20:00, la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro!

Pentru a-l urmări online trebuie doar să accesezi adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, PC, laptop sau smartphone.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul „Doctorul minune”- Episodul 74- VIDEO. Nazlî îl anunță pe Ali că e însărcinată!

Episodul 75 din "Doctorul Minune": Astăzi ne luăm rămas-bun de la Ali!

"Doctorul Minune" ajunge astăzi la final. Ultimul episod, cel cu numărul 75, va fi difuzat diseară, de la ora 20:00 pe Kanal D și pe kanald.ro.

Timp de 75 de episoade am stat cu sufletul la gură să aflăm ce face Ali Vefa (Taner Ölmez), de la venirea lui ca rezident la Spitalul Berhayat.

La Berhayat Ali a trecut atât prin momente frumoase, cât și triste.

El a asistat la pierderea profesorului Adil, care i-a fost mentor și protector încă de când era copil.

Tot la Berhayat Ferman, care la început i-a făcut zile grele, i-a devenit "frate".

Și tot aici Ali a cunoscut-o pe frumoasa Nazlî, care iată că îi devine în episodul 75 soție. Nazlî e însărcinată cu copilul lui Ali.

Ne luăm rămas-bun de la Ali, pe care îl vedem fericit, după ce a avut o copilărie grea, crescând la casa de copii după ce tatăl lui l-a alungat de acasă.

Citeste si: “Doctorul minune”, final de poveste! In aceasta seara vedem ultimul episod