Program TV Fiica ambasadorului. Vezi online episodul 13, subtitrat în limba română VIDEO. Sancar, cuprins de remușcări

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 19 oct 2022, 06:40

Sancar, la capătul puterilor 

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 13 din serialul „Fiica ambasadorului” poate fi urmărit miercuri, 19 ianuarie 2022, la Kanal D, de la ora 20:00. Cel mai nou episod este difuzat și online, live pe kanald.ro.

În episodul 13 din serialul „Fiica ambasadorului”, Sancar se simte tot mai vinovat pentru felul în care a tratat-o pe Nare, mai ales după ce a aflat tot adevărul. Cel mai nou episod al serialului turcesc difuzat la Kanal D este plin de emoție și îi va ține în suspans pe telespectatori. 

Sancar realizează cât de mult a greșit față de Nare. Ce se va întâmpla în episodul 13 din serialul „Fiica ambasadorului”?

După ce a aflat crudul adevăr, Sancar este cuprins de remușcări. Acesta este tot mai convins de faptul că el și Nare ar fi putut să își trăiască în continuare povestea de dragoste dacă el nu ar fi decis să o uite și să își refacă viața alături de o altă femeie.

„Dacă nu mă pierdeai, te-ași fi iubit până la sfârșitul vieții mele.

Poate că, atunci, iubirea noastră chiar ar fi devenit o legendă.”,
îi va spune Nare lui Sancar.

Măcinat de gândul că a pierdut-o pe mama fiicei lui defintiv, Sancar nu își va putea găsi liniștea. 

În timp ce Sancar și Gediz îl caută pe Akin pentru a-l pune la punct, nimeni nu bănuiește că, de fapt, acesta se află în casa lui Muge, acolo unde este ținut prizonier, femeia dorindu-și ca Akin să plătescă adevăratul preț pentru tot răul pe care l-a făcut în trecut.

Episodul 13 le va dezvălui tespectatorilor ce se va întâmpla cu Akin. Noul episod din serialul „Fiica ambasadorului” este difuzat la Kanal D miercuri, 19 ianuarie 2022, de la ora 20:00. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Kavruk- Pârlitul din serialul Fiica ambasadorului, căsătorit cu una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia! Iată imagini inedite de la nunta celor doi actori din 2017!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Fiica ambasadorului” pe Kanal D

Anul 2022 a început cu o poveste de dragoste fascinantă la Kanal D.

Mai exact, serialul turcesc „Fiica ambasadorului” aduce în fața publicului povestea de iubire dintre Nare și Sancar, doi tineri nevoiți să treacă prin adevărate traume în lupta lor pentru fericire. Deși erau pregătiți pentru nuntă, un eveniment neprevăzut a dat totul peste cap. Nare a fost violată, moment care și-a pus puternic amprenta asupra ei, aceasta luând decizia de a se sinucide. În cele din urmă, tânăra a scăpat cu viață, însă povestea de iubire dintre ea și Sancar s-a încheiat.

Peste ani, cei doi se reîntâlnesc, moment în care rănile din trecut se redeschid. 

Serialul turcesc „Fiica ambasadorului” este parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și este difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00. Acesta poate fi urmărit și online subtitrat în limba română, accesând https://www.kanald.ro/.

Citeste si: Edip Tepeli, Pârlitul din “Fiica ambasadorului”: “Primul sentiment pe care l-am simțit a fost îngrijorarea!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.