Program TV Fiica ambasadorului. Vezi online episodul 15, subtitrat în limba română VIDEO. Sancar, tată pentru a doua oară. Cum va reacționa Nare?

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 21 oct 2022, 06:05

Sancar primește o veste neașteptată 

Sursa: Captură KANAL D

Vineri, la Kanal D va fi difuzat episodul 15 din serialul turcesc „Fiica ambasadorului”. Îl poți urmări atât din fața televizorului, cât și online, live pe kanald.ro.

Episodul cu numărul 15 din serialul „Fiica ambasadorului” aduce o nouă răsturnare de situație. Sancar va afla că urmează să devină tată pentru a doua oară. Cum va reacționa Nare, dar și ce se va întâmpla cu cei doi în această situație?

Ce urmează în episodul 15 din serialul „Fiica ambasadorului”? Vestea care îl va bulversa pe Sancar

Hotărât să pună punct mariajului cu Menekse, având în vedere că nu are sentimente pentru ea, Sancar se lovește de un adevăr dur și care îl va pune în mare dificultate.

Bărbatul află că actuala lui soție este însărcinată, ceea ce înseamnă că va deveni tată pentru a doua oară. Informația care ar fi trebuit să îl bucure din cale afară nu face altceva decât să îl bulverseze și mai mult pe Sancar. Acesta nu va știi cum să reacționeze, ajungând din nou într-un punct de cotitură.

Sancar este nevoit să aleagă între noua lui familie și Nare, mama fetiței lui, alegere aproape imposibilă.

Mai mult, acesta se teme că Nare se va îndepărta și mai mult de el în momentul în care va afla adevărul, astfel că lucrurile sunt foarte complicate.

Cum se va descurca Sancar în această situație, dar și cum va reacționa Nare în momentul în care va afla că Menekse este însărcinată poți vedea în episodul 15 din serialul „Fiica ambasadorului”. Noul episod, unul plin de emoție și suspans, urmează să fie difuzat la Kanal D vineri, 21 ianuarie 2022, de la ora 20:00. 

Citeste si: Aproape 2 milioane de români, cu ochii pe serialul “Fiica ambasadorului”. Kanal D lider de piață, pe două segmente de public, cu episodul difuzat aseară

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vezi Video Online subtitrat serialul „Fiica ambasadorului” pe Kanal D

Serialul „Fiica ambasadorului” îi ține pe telespectatori în suspans în fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 20:00. Cu fiecare episod ce trece, Sancar și Nare mai primesc câte o lovitură, lucrurile se complică din ce în ce mai mult, astfel că povestea lor de iubire este cu atât mai fascinantă. 

În luna ianuarie a început difuzarea serialului „Fiica ambasadorului” la Kanal D, acesta făcând parte din programul TV al postului de televiziune. Serialul este urmărit în fiecare zi a săptămânii de un număr mare de persoane, situându-se în topul preferințelor telespectatorilor. 

Dacă și pe tine te-a cucerit serialul fenomen „Fiica ambasadorului” și nu vrei să ratezi niciun episod, atunci trebuie să știi că le poți urmări la TV, dar și online, pe https://www.kanald.ro/.

Citeste si: Zehra din serialul Fiica ambasadorului, schimbare spectaculoasă de look! Celebra actriță Cemre Öktem este de nerecunoscut!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.