Program TV Fiica ambasadorului. Vezi online episodul 16, subtitrat în limba română VIDEO. Nare, pe culmile disperării!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 24 oct 2022, 01:35

Nare plânge

Sursa: Kanal D

Luni, 25 ianuarie 2022 e difuzat episodul 16 din Fiica ambasadorului. Urmărește episodul și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Nare e pe culmile disperării, după ce Melek dispare fără urmă.

Menekse devine din ce în ce mai autoritară în conacul Efeoglu. Ea este convinsă că domnia lui Nare și a fiicei acesteia, Melek, se va sfârși în conac în momentul în care ea o să nască. Halise e tot mai îngrijorată de cum se comportă nora ei și ajunge să îi pară rău că și-a sfătuit fiul să se însoare cu ea. 

Vezi Video Online subtitrat serialul „Fiica ambasadorului” pe Kanal D

Nare vrea tutela fiicei de când Sancar i-a dat vestea că se pregătește să fie din nou tată.

Nare plănuiește să o ia cu ea pe Melek și să stea în Elveția. Totodată, vrea să o ia cu ea și pe Elvan.

Sancar află ce are de gând să facă Nare și începe să o amenințe.

El îi spune că dacă face ce se gândește, să se mute în Elveția, cu Melek și Elvan, el va depune o acțiune în instanță pentru a obține tutela copilului lor.

Ce se mai întâmplă în episodul 16 din "Fiica ambasadorului" aflați doar urmărindu-l, Live, la Kanal D, de la ora 20:00 și Live Stream Online, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, laptop sau PC. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Sancar din serialul Fiica ambasadorului, apariție neașteptată în mediul online! Iată imaginea care a topit inimile fanelor celebrului Engin Akyürek!

"Fiica ambasadorului", cifre uriașe de audiență!

Noul serial-fenomen de la Kanal D,  "Fiica ambasadorului", a obținut încă de la începutul difuzării la postul nostru cifre uriașe de audiență.

Episodul 4 al serialului, difuzat în 6 ianuarie 2022, a înregistrat un rating de 9,5% și o cotă de piață de 21,2% pe targetul Național, conform Kantar Media România. Minutul de aur al episodului 4 din "Fiica ambasadorului" a fost atins la 22:14 și a adunat în fața micului ecran, la Kanal D, aproape 2 milioane de telespectatori (1.928.000). 

Episodul 4 din "Fiica ambasadorului"  a fost urmărit, în medie, de peste 1.6 milioane de români (1.679.000) din întreaga țară, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Pe 6 ianuarie 2022, în intervalul orar 20:00-23:30, când a fost difuzat serialul "Fiica ambasadorului", Kanal D a înregistrat 7,3% rating și 17,1% cota de piață pe targetul All Urban și 3,8% rating și 11,9% cota de piață pe targetul Comercial.

Postul nostru s-a situat pe a doua poziție în topul audiențelor.

Citeste si: Ozcan Deniz, prima apariție publică, după ce a pierdut custodia fiului său! Iată alături de cine a fost surprins fermecătorul actor la repetiile pentru primul lui concert din acest an!

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.