Program TV Fiica ambasadorului. Vezi online episodul 2, subtitrat în limba română VIDEO. Nare ajunge la capătul puterilor: „Eu vreau să fiu înțeleasă!”

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 04 oct 2022, 05:30

Nare, reacție dură

Sursa: Captură KANAL D

Al doilea episod al serialul „Fiica ambasadorului” va fi difuzat la Kanal D pe 4 ianuarie 2022, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări la TV, dar și online, subtitrat în limba română, pe kanald.ro.

Dacă primul episod al serialul „Fiica ambasadorului” i-a introdus pe telespectatorii Kanal D într-o poveste fascinată și plină de mister, episodul cu numărul 2 îi va ține din nou cu sufletul la gură. Ce se va întâmpla întampla între Nare și Sancar?

Episodul 2 din „Fiica ambasadorului”, plin de emoție. Nare nu își mai dorește să dea explicații

După ani buni în care a fugit de trecut și a încercat să își vindece rănile, Nare este pusă din nou la zid.

Tânăra este nevoită să dea tot felul de explicații, lucru care o va face să ajungă din nou pe marginea prăpastiei. Gediz încearcă să afle cât mai multe informații despre Nare și despre trecutul ei, acesta având sentimente pentru ea, însă întrebările venite din partea lui o vor face pe tânără să reacționeze dur.

Întrebată care este adevărul despre legenda legată de dispariția ei, dar și dacă îl mai iubește pe Sancar, Nare își va ieși din minți și îi va spune lui Gediz că are nevoie doar să fie înțeleasă de cei din jur și să nu

i se mai ceară explicații la fiecare pas.

„Ajunge! Nu-mi pasă nici de legendă, nici de iubire, de nimic. Eu vreau să fiu înțeleasă. Înțelegeți-mă! Înțelegeți-mă!”, va spune Nare. 

Micuța Melek va fi luată de lângă Nare și Sancar, cei doi ajungând să lupte pentru a o avea din nou aproape. Cine le va lua fetița celor doi, dar și cum vor reacționa poți vedea urmărind al doilea episod din serialul „Fiica ambasadorului”, difuzat pe 4 ianuarie 2022, la Kanal D, de la ora 20:00. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Gediz din serialul Fiica ambasadorului, s-a infectat cu COVID-19! Cum se simte în prezent celebrul actor Uraz Kaygılaroğlu!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Fiica ambasadorului” pe Kanal D

Anul 2022 a adus un nou serial turcesc în programul TV al postului Kanal D. Este vorba despre serialul „Fiica ambasadorului”, o poveste despre iubire, mister și întâmplări care pot schimba radical cursul vieții.

Serialul turcesc îi are ca protagoniști pe Sancar, fiul unui arendaș, și Nare, fiica unui ambasador turc, doi tineri care au trăit o frumoasă poveste de dragoste și care, după 8 ani, ajung din nou față în față, gata să înfrunte trecutul.

Serialul „Fiica ambasadorului” este difuzat la Kanal D în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 20:00. Din distribuția serialului fac parte actori îndrăgiți de public, printre care și Engin Akyürek sau Neslihan Atagül.

Dacă urmărești serialul „Fiica ambasadorului”, dar nu ai posibilitatea de a fi mereu în fața televizorului atunci când este difuzat la TV, trebuie să știi că îl poți vedea și online. Trebuie doar să accesezi https://www.kanald.ro/  de pe orice dispozitiv mobil și poți vedea serialul „Fiica ambasadorului” subtitrat. 

Citeste si: Neslihan Atagul, împăcare istorică după 7 ani! Protagonista din serialul "Fiica ambasadorului" a făcut pace cu unul dintre titanii serialelor turcești

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.