Program TV Fiica ambasadorului. Vezi online episodul 20, subtitrat în limba română VIDEO. Gediz nu mai poate ascunde ce simte pentru Nare

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 28 oct 2022, 06:35

Gediz îi mărturisește lui Nare tot ce simte pentru ea

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 20 din serialul turcesc „Fiica ambasadorului” va fi difuzat vineri, 28 ianuarie 2022. Îl poți urmări atât din fața televizorului, la Kanal D, cât și online, live pe kanald.ro.

Noi situații tensionate în episodul 20 din serialul „Fiica ambasadorului”. Nare și Sancar sunt din nou provocați de destin, astfel că nu pot avea parte de liniște, indiferent de eforturile pe care le fac. 

Ce se va întâmpla în episodul 20 din serialul „Fiica ambasadorului”? Akin, dispus să facă orice pentru a ajunge la Nare

Gediz nu mai poate nega ceea ce simte pentru Nare.

Bărbatul îi va mărturisi că are sentimente puternice pentru ea și că nu mai poate suporta să o vadă suferind din cauza lui Sancar, chiar dacă acesta din urmă este prietenul său. Astfel, Nare este pusă din nou într-o situație delicată, având în vedere că ea îl consideră pe Gediz doar un foarte bun prieten.

Akin nu renunță la obsesia lui pentru Nare și este dispus să facă orice pentru a o avea pentru el.

Dacă până acum metodele lui nu au dat rezultate, de această dată, Akin se gândește să își găsească un aliat pe măsură. Bărbatul va apela la Menekse, soția lui Sancar, convins că aceasta îl va ajuta, având în vedere că au un scop comun. Rămâne de văzut cum vor proceda cei doi și dacă va reuși Akin să ajungă la Nare. Ce se va întâmpla în momentul în care Akin va afla că Gediz este îndrăgostit de Nare poți vedea în episodul 20 din serialul „Fiica ambasadorului”, difuzat la Kanal D vineri, 28 ianuarie 2022, de la ora 20:00.

Citeste si: În ce locații s-a filmat mai exact serialul Fiica Ambasadorului! Veste uriașă pentru fanii producției în care Neslihan Atagul are rolul principal

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vezi Video Online subtitrat serialul „Fiica ambasadorului” pe Kanal D

Cel mai nou serial difuzat la Kanal D, „Fiica ambasadorului”, îi ține pe telespectatori în suspans în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 20:00. Serialul „Fiica ambasadorului” este o producție turcească de succes care aduce în fața publicului o poveste de dragoste fascinată, dar și foarte complicată. Doi tineri, Sancar și Nare, sunt puși la încercare de destin, iubirea lor fiind testată la fiecare pas.

Rămâne de văzut dacă vor reuși cei doi să formeze un cuplu, în cele din urmă, sau dacă planurile celor din jur de a le distruge iubirea vor da rezultate.

Serialul „Fiica ambasadorului” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit atât la TV, cât și online. Cei care vor să îl vadă din fața calculatorului, de pe laptop, tabletă sau telefon mobil trebuie doar să acceseze https://www.kanald.ro/.  

Citeste si: Motivul neașteptat pentru care Neslihan Atagul a refuzat rolul principal în cea mai noua producție TV din 2022. Milioane de fani așteptau cu sufletul la gura să o vadă din nou pe micul ecran

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.