Program TV Fiica ambasadorului. Vezi online episodul 21, subtitrat în limba română VIDEO. Sancar, hotărât să renunțe la Nare: „Mie îmi ajunge fata mea”

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 31 oct 2022, 11:10

Sancar, dispus să lupte pentru custodia fetiței lui

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 21 din serialul „Fiica ambasadorului” începe la ora 20:00, la Kanal D. Îl poți urmări atât la TV, cât și online, live video pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul „Fiica ambasadorului” va fi difuzat luni, 31 ianuarie 2022, la Kanal D. Cei doi protagoniști ai îndrăgitei producții turcești, Sancar și Nare, vor trece din nou prin situații dificile, sentimentele dintre ei fiind puse la încercare.

Sancar și Nare, tot mai departe unul de celălalt. Ce urmează în episodul 21 din serialul „Fiica ambasadorului”?

Dacă până acum era hotărât să lupte cu orice preț pentru a-i recâștiga inima lui Nare, marea lui iubire, acum, Sancar va lua o decizie radicală.

Bărbatul se va întoarce împotriva lui Nare și va lupta cu toate forțele pentru a câștiga tutela fetiței. Decizia lui Sancar o va îngenunchea pe Nare, având în vedere că nu s-ar fi așteptat ca lucrurile să se îndrepte în această direcție.

Noua abordare a lui Sancar este, de fapt, o răzbunare, având în vedere că Nare pare hotărâtă să plece cât mai departe cu fiica sa.

Pentru a nu o pierde pe micuța Melek, Sancar o amenință pe Nare că vor ajunge în instanță.

„Vino în fața judecătorului. Mie îmi ajunge fata mea.”, îi va spune Sancar lui Nare.

Dacă va porni Sancar un adevărat război împotriva femeii iubite, dar și ce se va mai întâmpla între Sancar și actuala lui soție, Menekse, poți vedea urmărind episodul 21 din serialul „Fiica ambasadorului”, difuzat luni, 31 ianuarie 2022, la Kanal D, de la ora 20:00. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Sancar, protagonistul serialului Fiica ambasadorului, s-a infectat cu COVID-19! Care este starea celebrului actor Engin Akyürek în prezent!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Fiica ambasadorului” pe Kanal D

„Fiica ambasadorului” este o poveste de dragoste impresionantă, presărată cu foarte multe intrigi și momente tensionate. Serialul turcesc, care face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D, poate fi urmărit de două ori pe săptămână, mai exact în zilele de luni și marți, începând cu ora 20:00.

Serialul este difuzat atât la TV, cât și online, astfel că poate fi urmărit de pe laptop, tabletă sau telefon accesând  https://www.kanald.ro/.   

Serialul „Fiica ambasadorului” reușește să îi țină pe telespectatori în suspans, având în vedere că mai tot timpul apar situații imprevizibile și care ajung să schimbe cursul poveștii. Este vorba despre un serial plin de mister și tensiune, din distribuția căruia fac parte actori importanți din cinematografia turcă, printre care se numără și Neslihan Atagül și Engin Akyürek. 

Citeste si: Ceylan, iubita afaceristului Kahraman din serialul Fiica ambasadorului, cea mai frumoasă mireasă! Iată cu cine este căsătorită actrița Gözde Çığacı în viața reală!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.