Program TV „Fiica ambasadorului”. Vezi online episodul 25, subtitrat în limba română VIDEO. Nare nu îl poate ierta pe Sancar

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 14 nov 2022, 11:25

Nare îi va mărturisi lui Sancar tot ce are pe suflet

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod din serialul turcesc „Fiica ambasadorului” începe la Kanal D, de la ora 20:00. Poți urmări serialul și online, subtitrat în limba română, pe pagina oficială a site-ului kanald.ro.

Deși micuța Melek visează la o familie fericită în care să îi aibă alături atât pe Sancar, cât și pe Nare, visul ei este departe de a deveni realitate. Ce se va întâmpla în episodul 25 din serialul „Fiica ambasadorului”?

Nare va vărsa lacrimi amare. Ce urmează în episodul 25 din serialul „Fiica ambasadorului”?

Prin ochii micuței Melek, lucrurile sunt cât se poate de simple.

Crezând că și-a convins tatăl să renunțe la Menekse și să rămână alături de ea și de Nare, fetița merge să îi împărtășească totul mamei ei. Evident, în realitate, situația nu este deloc roz, iar Nare se pregătește să plece în Elveția alături de Melek, cât mai departe de trecutul care i-a provocat atât de multă suferință.

Într-un moment de sinceritate, Nare îi va mărturisi lui Sancar că și-a dorit enorm să îl ierte pentru tot ceea ce s-a întâmplat în trecut, dar că ceva nu i-a permis să facă acest lucru.

„Dacă aș fi putut să te iert, jur că te-aș fi iertat. Mi-am dorit atât de mult să te iert...”, va spune Nare, printre lacrimi.

Lucrurile vor evolua în așa fel, încât Melek se va întoarce împotriva lui Sancar. Îi va reproșa că a părăsit-o, astfel că bărbatul va fi pus într-o situație foarte delicată.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nare va fi impresionată de faptul că mama lui Sancar îi va cere iertare și aproape că nu va știi cum să reacționeze. Ce se va întâmpla în continuare și dacă va rămâne Nare să lupte pentru iubirea ei și pentru a avea o familie alături de Sancar poți vedea în episodul 25 din serialul „Fiica ambasadorului”, difuzat la Kanal D luni, 14 februarie 2022, de la ora 20:00. 

Citeste si: Menekşe din serialul Fiica ambasadorului, apariție de senzație în rochie de mireasă! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Tülin Yazkan!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Fiica ambasadorului”, pe Kanal D

Serialul „Fiica ambasadorului” continuă la Kanal D cu noi episoade interesante și care îi vor ține cu sufletul la gură pe telespectatori.

Serialul turcesc „Fiica ambasadorului”  este o poveste de dragoste complicată, dar extrordinar de frumoasă. Doi tineri se revăd după ani buni și încearcă să treacă peste traumele trecutului și să trăiască cu amintirea momentelor care le-au provocat foarte multă suferință.

„Fiica ambasadorului” este un serial despre iubire, sacrificiu, răzbunare, câte puțin din fiecare. Serialul turcesc face parte din programul TV al postului Kanal D România și poate fi urmărit în serile de luni și marți, începând cu ora 20:00.

Serialul este difuzat atât la TV, cât și online, live video pe https://www.kanald.ro/live.html.

Citeste si: Simpatica Melek din serialul Fiica ambasadorului, apariție inedită alături de sora sa mai mare! Cele două surori seamănă incredibil de mult!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.