Program TV „Fiica ambasadorului”. Vezi online episodul 26, subtitrat în limba română VIDEO. Nare, devastată după ce Sancar a fost grav rănit

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 15 nov 2022, 11:20

Nare nu poate renunța la Sancar 

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 26 din serialul turcesc „Fiica ambasadorului” începe la Kanal D, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, subtitrat în limba română, pe pagina oficială a site-ului kanald.ro.

De la ora 20:00, la Kanal D începe un nou episod tensionat din serialul „Fiica ambasadorului”. Este vorba despre episodul cu numărul 26, unul care se anunță plin de acțiune și cu foarte multe răsturnări de situație. Ce decizie importantă va lua Nare? 

Nare, afectată puternic de incidentul în care a fost implicat Sancar. Cum vor evolua lucrurile în episodul 26 din serialul turcesc „Fiica ambasadorului”?

Deși a făcut eforturi pentru a sta departe de Sancar și pentru a îngropa sentimentele pentru el, Nare nu a reușit să facă acest lucru. Tânăra va suferi enorm în momentul în care îl va găsi pe Sancar la un pas de moarte. Sancar și Akin au avut parte de o confruntare directă, iar acum, Sancar este grav rănit. 

Nare va lua decizia de a-l proteja pe bărbatul iubit, mai ales în contextul în care acesta este acuzat de omor.

Îl va ascunde pe Sancar până în momentul în care acesta se va simți mai bine și va putea să se apere.

Nare îi va cere socoteală lui Gediz pentru că nu a avertizat-o de ceea ce avea să se întâmple între Akin, Kahraman și Sancar. Nare îl va acuza pe Gediz că a ținut totul secret doar pentru a-și atinge scopul și anume ca ea să rămână singură, iar el să poată face parte, în sfârșit, din viața ei. 

Gediz plănuiește să îl denunțe pe Sancar autorităților și rămâne de văzut cum va reacționa Nare în această situație. Cel mai nou episod din serialul „Fiica ambasadorului” este difuzat la Kanal D marți, 15 februarie 2022, de la ora 20:00 și poate fi urmărit și online, subtitrat în limba română, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Recunoașteți fetița din imagine? Este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din distribuția serialului Fiica ambasadorului!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Fiica ambasadorului”, pe Kanal D

Cu fiecare episod ce trece, serialul „Fiica ambasadorului” reușește să prelungească suspansul, ținându-i pe telespectatori tot timpul în tensiune.

Povestea de dragoste dintre Sancar și Nare continuă să se complice, cei doi fiind nevoiți să treacă peste o mulțime de piedici, unele venite chiar din partea celor mai apropiate persoane. 

Serialul „Fiica ambasadorului” este o poveste de dragoste frumoasă, dar cu multe momente dramatice. Acest serial turcesc face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit de două ori pe săptămână.

„Fiica ambasadorului” este difuzat la Kanal D în serile de luni și marți, începând cu ora 20:00. 

Citeste si: Neslihan Atagul și Kadir Dogulu, în cele mai îndrăznețe ipostaze de când formează un cuplu! Iată ce imagini uluitoare a publicat celebra actriță de Ziua Îndrăgostiților!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.