Program TV „Fiica ambasadorului”. Vezi online episodul 28, subtitrat în limba română VIDEO. Nare, victima surorii lui Akin!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 22 nov 2022, 11:40

Nare va avea probleme din cauza surorii lui Akin!

Sursa: Kanal D

Kanal D difuzează astăzi episodul 28 din "Fiica ambasadorului". Serialul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.

Episodul 28 din "Fiica ambasadorului" se anunță a fi unul incendiar, cu mult suspans.

Nare și Sancar sunt foarte fericiți, având în față planul de a fi din nou împreună. Problema decurge din faptul că sora lui Akin stă în calea fericirii lor. Ea vrea să răzbune moartea fratelui ei și pune la cale un plan pentru a-i "pedepsi" pe Nare și Sancar.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Fiica ambasadorului”, pe Kanal D

Nare va ajunge victima surorii lui Akin, Sahra, care găsește momentul prielnic pentru a se răzbuna pe cea care fusese obsesia lui Akin.

Cea care îi oferă prilejul Sahrei să se răzbune este Gediz, care aude că Nare și Sancar se pregătesc să se căsătorească.

Ce se va mai întâmpla în acest episod plin de suspans, cu numărul 28, din "Fiica ambasadorului", aflați doar urmărindu-l, în această seară, de la ora 20:00, Live la Kanal D sau Live Stream Online, pe

kanald.ro. Pentru a-l urmări online tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați adresa kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC, laptop sau de pe orice dispozitiv cu conectare la internet.   

Citeste si: Sancar din serialul Fiica ambasadorului, relație specială cu fratele lui mai mic! Iată unde au fost surprinși Engin și Eren Akyürek!

Kanal D, lider de audiență în Prime Time cu serialul “Fiica ambasadorului”

Serialul "Fiica ambasadorului" a cucerit publicul român încă de la primele episoade.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Episodul din 27 ianuarie 2022 a adus postului Kanal D poziția de lider de audiență în Prime Time.

Aproape 2 milioane de telespectatori au fost cu ochii pe episodul difuzat pe 27 ianuarie 2022.

În ziua respectivă, Kanal D a fost lider de piață atât în rândul publicului din întreaga țară, cât și în rândul populației de la orașe.

Joi, 27 ianuarie 2022, în intervalul 20:00 – 23:00, Kanal D a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu serialul turcesc “Fiica Ambasadorului”, înregistrând 9,2 puncte de rating și 19,8% cotă de piață, pe targetul Național, și 7,1 puncte de rating și 16,1% cotă de piață, pe targetul All Urban.

 

Episodul de atunci a fost urmărit de o medie de peste 1.6 milioane de fani (1.618.000) din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării, potrivit datelor transmise de Kantar Media. Minutul de aur, atins la 21:20 a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D aproape 2 milioane de telespectatori (1.916.000).

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Fiica ambasadorului, Nare, victima surorii lui Akin

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.