Program TV „Fiica ambasadorului”. Vezi online episodul 30, subtitrat în limba română VIDEO. Elvan va dovedi că Yahia a înșelat-o. Reacția incredibilă a lui Halise

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 01 dec 2022, 05:45

Nare, aproape de Elvan

Sursa: Captură KANAL D

La Kanal D, de la ora 20:00, va fi difuzat episodul 30 din serialul „Fiica ambasadorului”. Îl poți urmări și online, live video pe kanald.ro.

În episodul 30 din serialul „Fiica ambasadorului” vor ieși la iveală detalii care vor schimba complet cursul evenimentelor. Este vorba despre un nou episod tensionat și care îi va pune din nou în dificultate pe cei doi protagoniști, Sancar și Nare. 

Ce se va întâmpla în episodul 30 din serialul „Fiica ambasadorului”? Nare, alături de Elvan

Nare îi rămâne alături lui Elvan, știind că aceasta își dorește să divorțeze de Yahia.

Pentru că își dorește să o ajute pe aceasta să demonstreze adevărul, Nare va reuși să obțină dovada faptului că Yahia a înșelat-o pe Elvan cu Dudu. Evident, informația nu îi va pica deloc bine lui Halise, aceasta din urmă având un adevărat șoc după ce nora ei îi va arăta dovada. 

Loki, fostul iubit al lui Menekse, își pierde viața încercând să o demaște pe Menekse.

Kahraman este acuzat că l-ar fi ucis pe Loki. Astfel, adevărul despre falsa sarcină a lui Menekse este pe cale să fie descoperit. 

Gediz nu renunță la luptă, iar ura pe care o simte pentru Sancar este mai puternică decât oricând. Acesta se aliază cu Sahra, cei doi dorindu-și să distrugă viitorul cuplului Sancar-Nare. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce se va întâmpla cu Sancar și Nare poți vedea în episodul 30 al serialului „Fiica ambasadorului”, difuzat la Kanal D marți, 1 martie 2022, de la ora 20:00. Poți urmări noul episod și online, pe https://www.kanald.ro/live.html

Citeste si: Celebrul actor turc Engin Akyürek, mesaj tulburător în contextul declanșării războiului dintre Rusia și Ucraina! "Războiul este ca un monstru care stă deasupra oamenilor"

Vezi Video Online subtitrat serialul „Fiica ambasadorului”, pe Kanal D

Serialul „Fiica ambasadorului” a ajuns la episodul cu numărul 30. Povestea de dragoste dintre Sancar și Nare îi ține pe fanii serialelor turcești în suspans în fiecare seară de luni și marți, atunci când serialul este difuzat la Kanal D, începând cu ora 20:00. 

„Fiica ambasadorului” face parte din programul TV al postului de televizune Kanal D și poate fi urmărit atât la TV, cât și online, pe site-ul kanald.ro.

Citeste si: Cum arată Sahra din serialul Fiica ambasadorului, fără machiaj! Ce aspect are de fapt tenul celebrei actrițe Deniz Işın, când nu se află pe platourile de filmare!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.