Program TV „Fiica ambasadorului”. Vezi online episodul 31, subtitrat în limba română VIDEO. Gediz, amenințat cu închisoarea!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 07 dec 2022, 06:55

Gediz, amenințat cu închisoarea!

Sursa: Kanal D

Kanal D difuzează astăzi episodul 31 din "Fiica ambasadorului". Serialul poate fi urmărit și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Episodul 31 din "Fiica ambasadorului" se anunță a fi unul plin de suspans. 

Eroii noștri, Nare și Sancar, vor fi din nou puși în situații limită. Gediz va afla că nu a reușit să falimenteze familia Efeoglu, așa cum plănuia. Sancar, care știe toată tărășenia lui Gediz, îl amenință acum cu închisoarea pe Gediz. Și Nare îi spune lui Gediz că va fi dat pe mâna justiției, să suporte consecințele faptelor sale!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Fiica ambasadorului”, pe Kanal D

În poveste va intra și Kahraman, iar apariția lui va precipita lucrurile. Ce se va mai întâmpla aflați doar urmărind episodul 31 din "Fiica ambasadorului", difuzat Live, de la ora 20:00, pe Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Pentru a urmări serialul online tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați adresa de Live Stream a site-ului nostru, https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC, laptop sau orice alt dispozitiv cu conectare la internet.

Serialul “Fiica ambasadorului”  este difuzat în zilele de luni și marți la Kanal D și Live Stream Online pe site-ul nostru. Producția este un adevărat fenomen, existând momente când a fost urmărită și de 2 milioane de români.

Serialul redă povestea de dragoste dintre Nare (Nesligan Atagül), fiica unui ambasador turc și Sancar (Engin Akyürek), fiul unui arendaș.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Seducătorul Gediz din serialul Fiica ambasadorului, surprins luând masa alături de cea mai importantă persoană din viața lui! Iată cine este comoara celebrului actor Uraz Kaygılaroğlu!

Kanal D, lider de audiență cu serialul “Fiica ambasadorului”

Episodul din 27 ianuarie 2022 din "Fiica ambasadorului" a fost urmărit de aproape 2 milioane de români.

Joi, 27 ianuarie 2022, în intervalul 20:00 – 23:00, Kanal D a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu serialul turcesc “Fiica Ambasadorului”, înregistrând 9,2 puncte de rating și 19,8% cotă de piață, pe targetul Național, și 7,1 puncte de rating și 16,1% cotă de piață, pe targetul All Urban.

Episodul din 27 ianuarie 2022 a fost urmărit de o medie de peste 1.6milioane de fani (1.618.000) din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării. Minutul de aur, atins la 21:20 a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D aproape 2 milioane de telespectatori (1.916.000). 

Luni și marți Kanal D difuzează serialele "Fiica ambasadorului" și "Ramo".

Citeste si: Motivul pentru care Engin Akyürek nu este activ pe rețelele de socializare. Sancar din „Fiica ambasadorului”, un bărbat foarte discret

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.