Program TV Fiica ambasadorului. Vezi online episodul 4, subtitrat în limba română VIDEO. Gediz și Sancar luptă pentru frumoasa Nare

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 06 oct 2022, 04:20

Tensiuni între Gediz și Sancar în episodul 4 din serialul „Fiica ambasadorului” 

Sursa: Captură KANAL D

Serialul „Fiica ambasadorului” începe la ora 20:00, pe Kanal D. Episodul cu numărul 4 poate fi urmărit și online, subtitrat în limba română, pe kanald.ro.

În episodul 4 din serialul „Fiica ambasadorului”, prietenia dintre Gediz și Sancar este pusă la grea încercare. Gediz îi va face acestuia o dezvăluire neașteptată, iar totul are legătură cu Nare. 

Sancar nu se poate desprinde de trecut. Apariția lui Nare i-a dat întreaga viață peste cap

Proaspăt căsătorit, Sancar este mai nefericit ca niciodată. Deși Menekse, soția lui, dorește să îi dăruiască un copil, Sancar nu își poate lua gândul de la Nare, femeia pe care a iubit-o enorm în trecut.

Nare îl va acuza pe Sancar că a trădat-o în momentul în care a decis să doarmă alături de soția lui, iar acesta îi va spune că a făcut totul pentru că i-a fost teamă să creadă din nou în ea, având în vedere trecutul lor.

Dacă Nare este hotărâtă să se concentreze doar asupra viitorului, ajutată de Gediz, Sancar întâmpină probleme mari și nu își poate găsi liniștea. 

Deși Gediz este prietenul lui Sancar, acest lucru nu îl va opri să îi spună că are sentimente puternice pentru Nare. Astfel, Gediz îl va confrunta pe Sancar și îi va mărturisi acestuia că este îndrăgostit de Nare, lucru care va reprezenta o lovitură puternică pentru Sancar. Ce se va întâmpla cu prietenia dintre cei doi, dar și cum va reacționa Nare atunci când va afla că Gediz este îndrăgostit de ea poți vedea urmărind episodul 4 din serialul „Fiica ambasadorului”, difuzat la Kanal D joi, 6 ianuarie 2022, de la ora 20:00. 

Citeste si: Când va deveni mamă frumoasă Neslihan Atagül? Iată ce a răspuns celebra actrița

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vezi Video Online subtitrat serialul „Fiica ambasadorului” pe Kanal D

„Fiica ambasadorului” este cel mai nou serial difuzat la Kanal D. Acesta a avut premiera pe 3 ianuarie 2022 și face parte din programul TV al postului Kanal D.

„Fiica ambasadorului” este o poveste despre iubirea adevărată și despre sacrificiile pe care îndrăgostiții le pot face în numele ei.

„Fiica ambasadorului” este Nare, o tânără greu încercată de destin. Deși se vedea toată viața alături de Sancar, lucrurile nu au mers conform planului, ea a încercat să se sinucidă, iar relația lor s-a încheiat brusc.

După ani de suferință, cei doi se reîntâlnesc, Nare făcându-și apariția chiar în noaptea nunții lui Sancar cu Menekse. Rămâne de văzut dacă cei doi vor putea lăsa trecutul în urmă pentru a-și continua povestea sau vor învăța să trăiască unul alături de celălalt, doar de dragul fetiței pe care o au împreună.

Serialul „Fiica ambasadorului” este difuzat la Kanal D de luni până vineri, de la ora 20:00. Acesta poate fi urmărit și online, subtitrat în limba română, accesând https://www.kanald.ro/.

Citeste si: Erhan Alpay, actorul care îl interpretează pe Akîn, în “Fiica ambasadorului”:

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.