Program TV „Fiica ambasadorului”. Vezi online episodul 41, subtitrat în limba română VIDEO. Micuța Melek o pune la punct pe Mavi: „Pleacă. Stai departe de tata”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 11 ian 2023, 05:55

Micuța Melek, mai supărată ca niciodată 

Sursa: Captură KANAL D

Săptămâna începe la Kanal D cu cel mai nou episod al serialului „Fiica ambasadorului”. Poți urmări episodul 41 la Kanal D, de la ora 20:00, dar și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Episodul 41 al serialului „Fiica ambasadorului” este difuzat la Kanal D luni, 11 aprilie 2022, de la ora 20:00. Noi scene emoționante se vor derula, iar micuța Melek va fi în centrul atenției, aceasta suferind enorm din cauza disparției mamei sale.

Melek, mesaj dur pentru Mavi. Ce se va întâmpla în episodul 41 din serialul „Fiica ambasadorului”?

Dispariția lui Nare a dat peste cap viețile tuturor, însă cea mai afectată este micuța Melek.

Dorul de mama ei este mai mare cu fiecare zi ce trece, iar faptul că Sancar s-a apropiat din ce în ce mai mult de Mavi agravează și mai mult lucrurile.

Melek îi cere ajutorul bunicului ei pentru a o găsi pe Nare, însă acesta nu știe cum să procedeze pentru a-și găsi fiica, având în vedere că nimeni nu știe unde se află Nare. Cu toate acesta, bărbatul vrea să facă tot ce ține de el pentru ca Melek să ajungă în custodia lui și să nu mai fie crescută de Sancar.

Pe de altă parte, Melek este supărată pentru că Sancar petrece din ce în ce mai mult timp în compania lui Mavi, fapt care o determină pe micuță să ia atitudine. 

„Pleacă. Stai departe de tata. Nu vorbi cu el. Dacă tu o să fii cu el, mama nu o să mai vină”, îi va spune Melek lui Mavi.

Micuța este convinsă că legătura dintre Sancar și Mavi este unul dintre motivele pentru care Nare nu își face apariția. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mavi, impresionată de cererea venită din partea micuței Melek, decide să îi respecte acesteia dorința, asfel că îi spune adio lui Sancar. Dacă vor renunța unul la celălalt, dar și dacă va reuși Sancar să își păstreze fetița și să pună punct acestei situații tensionate poți vedea în episodul 41 din serialul turcesc „Fiica ambasadorului”. Poți vedea noul episod atât la Kanal D, de la ora 20:00, cât și online, subtitrat în limba română, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Fiica ambasadorului, Sancar, in pericol de a-si pierde fiica

Vezi Video Online subtitrat serialul „Fiica ambasadorului”, pe Kanal D

Serialul „Fiica ambasadorului”, atât de îndrăgit de telespectatorii Kanal D, poate fi urmărit la fiecare început de săptămână, mai exact în serile de luni și marți, începând cu ora 20:00.

Difuzat de două ori pe săptămână, serialul face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și se bucură de mare succes.

Povestea de dragoste dintre Sancar și Nare a cucerit inimile fanilor serialelor turcești, astfel că aceștia așteaptă cu nerăbdare fiecare episod nou pentru a vedea ce se întâmplă între cei doi. Episodul 41 va fi difuzat la Kanal D luni, 11 aprilie 2022, de la ora 20:00. 

Citeste si: Doliu în familia actriței Tuba Buyukustun! Una din cele mai dragi persoane a murit. Înmormântare cu onoruri militare și oameni politici

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.