Program TV „Fiica ambasadorului”. Vezi online episodul 42, subtitrat în limba română VIDEO. Sancar luptă pentru micuța Melek

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 12 ian 2023, 08:35

Sancar, îngrijorat că o poate pierde pe Melek

Sursa: Captură KANAL D

De la ora 20:00, la Kanal D va fi difuzat episodul 42 din serialul turcesc „Fiica ambasadorului”. Cel mai nou episod este disponibil și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Ultimul episod din această săptămână al serialului turcesc „Fiica ambasadorului” aduce noi scene emoționante, Sancar fiind din nou pus la grea încercare. Episodul 42 al serialului „Fiica ambasadorului” este difuzat la Kanal D marți, 12 aprilie 2022, de la ora 20:00.

Sancar nu acceptă să o piardă de Melek. Ce se va întâmpla în episodul 42 din serialul „Fiica ambasadorului”? 

După ani în care au stat despărțiți, acum, Sancar nu poate accepta să își piardă din nou singura fiică.

Astfel, în momentul în care acesta află că Guven Celebi încearcă să obțină tutela micuței, Sancar reacționează dur. Ajuns la capătul puterilor, Sancar se refugiază în brațele frumoasei Mavi, cea care i-a fost sprijin în ultima perioadă și care îi înțelege perfect durerea. 

Pe de altă parte, Guven Celebi, bunicul micuței Melek, este de părere că fetița trebuie să crească alături de el, departe de tatăl biologic, mai ales după disparția lui Nare.

Micuța nu pare încântată de acest lucru, suferind din ce în ce mai mult.

Deși știe că legătura dintre el și Mavi nu este văzută cu ochi buni de Melek, Sancar continuă să se apropie de ea, relația lor fiind din ce în ce mai serioasă.

Ce se va întâmpla între Sancar și Mavi, dar și dacă va reuși acesta să își recupereze fetița poți vedea urmărind episodul 42 al serialului „Fiica ambasadorului”, difuzat la Kanal D marți, 12 aprilie 2022, de la ora 20:00.

Dacă nu ai posibilitatea de a vedea noul episod la TV, atunci îl poți urmări și online, accesând https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum arăta Mavi din serialul „Fiica ambasadorului” în urmă cu mai mulți ani. Cu părul scurt, Tuba Büyüküstün este greu de recunoscut

Vezi Video Online subtitrat serialul „Fiica ambasadorului”, pe Kanal D

Serialul „Fiica ambasadorului” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și se bucură de mare succes.

Povestea de dragoste dintre Sancar și Nare i-a ținut cu sufletul la gură pe telespectatori, iar acum, aceștia așteaptă cu nerăbdare să afle cum vor evolua lucrurile între Sancar și Mavi, având în vedere că relația lor este la început.

După ce actrița Neslihan Atagul a părăsit distribuția serialului turcesc „Fiica ambasadorului”, Tuba Büyüküstün s-a alăturat producției, însă pentru a da viață unui nou personaj.

Astfel, ea este actrița care o interpretează pe Mavi.

„Fiica ambasadorului” este serialul turcesc difuzat la Kanal D de două ori pe săptămână, luni și marți, de la ora 20:00. Este o poveste de dragoste fascinată, presărată cu foarte multe răsturnări de situație și momente emoționante. 

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care frumoasa actriță Tülin Yazkan a părăsit distribuția serialului Fiica ambasadorului, în care a dat viață personajului Menekşe!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.