Program TV „Fiica ambasadorului”. Vezi online episodul 43, subtitrat în limba română VIDEO. Sancar ia o decizie foarte importantă!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 18 ian 2023, 09:45

Episodul 43 din "Fiica ambasadorului"

Sursa: Kanal D

Kanal D difuzează astăzi episodul 43 din "Fiica ambasadorului". Serialul poate fi urmărit și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Și episodul 43 din "Fiica ambasadorului", pe care Kanal D îl transmite astăzi, se anunță a fi unul plin de suspans.

Sancar și Mavi  fac tot posibilul să o țină pe Melek departe de bunicul ei, Guven Celebi, care vrea cu orice preț răzbunarea pe Sancar. Melek este fericită că a scăpat de bunicul ei, care era foarte autoritar. Și Sancar este fericit, gustând din plin din armonia casei: el stă cu fiica lui, Melek, dar și cu femeia pe care o iubește și cu care își face planuri de viitor, Mavi.

În același episod, cel cu numărul 43, din "Fiica ambasadorului",  Halise face toate eforturile  pentru ca onoarea viitoarei nurori să nu mai fie pusă sub semnul întrebării, așa cum s-a întâmplat de când fostul iubit a reapărut în viața ei.

Cu toate că știe care este adevărul despre Dudu, Halise alege să își protejeze fiul. Ce se mai întâmplă în episodul 43 din "Fiica ambasadorului" aflați doar urmărindu-l, LIVE, la Kanal D sau Live Stream Online, pe kanald.ro,

astăzi, de la ora 20:00.

Citeste si: Program TV „Fiica ambasadorului”. Vezi online episodul 42, subtitrat în limba română VIDEO. Sancar luptă pentru micuța Melek

Vezi Video Online subtitrat serialul „Fiica ambasadorului”, pe Kanal D

"Fiica ambasadorului" prezintă povestea lui Nare (Nesligan Atagül), fiica unui ambasador turc, Güven Celebi.

Ea a primit o educație aleasă și a văzut numeroase orașe ale lumii, datorită serviciului tatălui ei, Güven Çelebi.

Printre acestea se numără Oslo, Tokyo, Cape Town, New Delhi sau Ottawa. Nare se îndrăgostește însă de Sancar( Engin Akyürek), fiul unui arendaș, care nu a părăsit niciodată satul în care a văzut lumina zilei, Muğla.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nare se căsătorește cu Sancar, dar decide să îl părăsească în noaptea nunții lor. Ulterior Nare va afla că ea și Sancar au împreună un copil, pe Melek.

Serialul se schimbă total din episodul 35 încoace, atunci când Nare părăsește definitiv serialul. "Fiica ambasadorului", care se apropie de final, se concentrează acum pe lupta dintre Sancar și fostul său socru, Guven Celebi, care nu l-a plăcut niciodată.

Guven îl urăște pe Sancar și vrea să se răzbune pe el, în timp ce Sancar își ține departe de el copilul.

Citeste si: Guven Celebi are de gând să-l distrugă pe Sancar! "Să vedem dacă vei putea înfrunta păcatele unui trecut care nu-ți aparține" Aflați totul luni, 18 aprilie 2022, în serialul Fiica ambasadorului, de la 20:00, la Kanal D

 

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.