Program TV „Fiica ambasadorului”. Vezi online episodul 46, subtitrat în limba română VIDEO. Mavi, gest extrem: „Decât să fiu prizoniera ta, mai bine mor”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 26 ian 2023, 08:45

Mavi recurge la un gest extrem pentru a scăpa de fostul ei soț

Sursa: Captură KANAL D

Cel mai nou episod din serialul „Fiica ambasadorului” începe la Kanal D marți, 26 aprilie 2022, de la ora 20:00. Poți vedea episodul 46 subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Episodul 46 al serialului „Fiica ambasadorului” aduce noi scene tensionate și care îi vor ține pe telespectatori cu sufletul la gură. Ce se va întâmpla cu Mavi și ce va face doar pentru a scăpa de Sedat, fostul ei soț? 

Mavi recurge la un gest extrem. Ce urmează în episodul 46 din serialul turcesc „Fiica ambasadorului”?

Hotărât să îi facă viața un calvar fostei sale soții, Sedat pune la cale un plan diabolic, iar Mavi și Sancar vor ajunge din nou să sufere din cauza acestuia.

Sedat își dorește cu orice preț să își recupereze fosta soție, mai ales în contextul în care aceasta și-a găsit liniștea și fericirea în brațele lui Sancar.

Sedat își înscenează înjunghierea pentru a-l face pe Sancar să pară vinovat și să aibă din nou probleme cu legea. Sedat este convins că aceasta este singura cale pentru a o avea din nou pe Mavi. Deși Sancar i-a cerut lui Mavi să nu ia legătura cu Sedat pentru a-l scăpa pe el de închisoare, aceasta nu își va putea respecta promisiunea, având în vedere că Sancar este nevinovat. 

Mavi ajunge din nou în preajma fostului ei soț, iar într-un moment de disperare, aceasta recurge la un gest extrem și trage de volanul mașinii în care se află cei doi. Ce se va întâmpla cu Sedat și Mavi, dar și dacă accidentul le va pune viața în pericol poți vedea în episodul 46 din serialul „Fiica ambasadorului”. Acesta este difuzat atât la TV, cât și online, subtitrat în limba română pe https://www.kanald.ro/live.html. Link-ul poate fi accesat atât de pe telefonul mobil, cât și de pe laptop sau tabletă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine este și câți ani are Sedat din serialul Fiica ambasadorului! Iată în ce producții de succes a mai jucat celebrul Şafak Başkaya

Vezi Video Online subtitrat serialul „Fiica ambasadorului”, pe Kanal D

Serialul „Fiica ambasadorului” este parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D. Aducând în fața publicului o poveste cu adevărat fascinantă, serialul „Fiica ambasadorului” se află în topul preferințelor celor de acasă.

Este un serial despre iubire, sacrificiu, dar și despre felul în care destinul poate schimba vieți. 

Serialul „Fiica ambasadorului” poate fi urmărit la Kanal D de două ori pe săptămână, mai exact în serile de luni și marți, începând cu ora 20:00. 

Citeste si: Norocul îi surâde lui Engin Akyürek, pe plan profesional! Iată care sunt noile sale proiecte importante!