Program TV „Fiica ambasadorului”. Vezi online episodul 49, subtitrat în limba română VIDEO. Sedat nu poate accepta că a pierdut-o pe Mavi: „Va veni singură la mine”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 09 feb 2023, 13:05

Sedat, orbit de gelozie 

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 49 al serialului „Fiica ambasadorului” începe la Kanal D luni, 9 mai 2022, de la ora 20:00. Noul episod este difuzat și online și poate fi văzut accesând kanald.ro.

În episodul 49 din serialul turcesc „Fiica ambasadorului”, iubirea dintre Mavi și Sancar este pusă din nou la încercare. Ce noi provocări îi așteaptă pe cei doi îndrăgostiți poți vedea în cel mai nou episod al îndrăgitului serial turcesc.

Sedat, gata să facă orice pentru a-i despărți pe Mavi și Sancar. Ce urmează în episodul 49 din serialul „Fiica ambasadorului”? 

Vestea că Mavi este însărcinată i-a bucurat pe Sancar și pe fiica acestuia, Melek, cei trei sperând că în sfârșit vor putea avea familia fericită la care au visat atât de mult timp.

Sarcina lui Mavi nu este văzută cu ochi buni de fostul ei soț, Sedat, dar nici de soacra ei, Halise.

Sedat este furios la gândul că bebelușul îi va uni și mai mult pe Mavi și Sancar, astfel că este gata să facă până și imposibilul pentru a-i despărți pe cei doi.

„Le voi face ceva prin care Mavi va veni singură la mine și prin care mă voi răzbuna pe femeia aia, pe Halise”, va spune Sedat. 

Deși Mavi își dorește să se apropie de soacra ei, Halise nu vrea să o accepte, având în vedere că tânăra este cea care l-a determinat pe Sancar să se mute din conacul familiei. Un gest necugetat ar putea pune în pericol viața frumoasei Mavi. Ce decizie va lua Halise, ce se va întâmpla cu frumoasa Mavi, dar și cu Kavruk poți vedea în episodul 49 din serialul turcesc „Fiica ambasadorului”. Poți urmări fiecare episod al îndrăgitului serial turcesc și online, accesând https://www.kanald.ro/live.html   de pe orice dispozitiv mobil.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Şafak Başkaya, cel care dă viață personajului Sedat în Fiica ambasadorului, soțul lui Mavi, mesaj impresionant pentru cea care i-a dat viață. Iată ce mărturisit actorul mamei sale

Vezi Video Online subtitrat serialul „Fiica ambasadorului”, pe Kanal D

Serialul „Fiica ambasadorului” este urmărit de o mulțime de români în serile de luni și marți, de la ora 20:00, atunci când este difuzat la Kanal D.

Această poveste de dragoste i-a cucerit pe români. Apariția noului personaj, Mavi, a schimbat radical cursul poveștii. Au apărut noi conflicte, noi răsturnări de situație, astfel că fanii așteaptă să vadă care va fi deznodământul acestei povești de iubire.

Serialul „Fiica ambasadorului” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și se bucură de un real succes, plasând de mai multe ori Kanal D în topul preferințelor telespectatorilor. 

Citeste si: Tuba Büyüküstün, cea care dă viață personajului Mavi în Fiica ambasadorului, apariție incendiară în mediul online. Iată cum s-a fotografiat actrița