Program TV „Infidelul”. Vezi online episodul 10, subtitrat în limba română VIDEO. Volkan, deranjat de faptul că Asya are un nou iubit

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 09 sep 2022, 17:04

Volkan și Asya, din nou față în față 

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 10 al serialului „Infidelul” este difuzat la Kanal D miercuri, 7 septembrie 2022, de la ora 20:00. Dacă nu îl poți urmări la TV, atunci o poți face online, episodul fiind subtitrat în limba română pe kanald.ro.

În episodul 10 al serialului turcesc „Infidelul”, Asya va fi surprinsă de comportamentul fostului ei soț. Volkan dă semne de gelozie atunci când o vede în compania altui bărbat, cu toate că el și-a refăcut viața. 

Ce se va întâmpla în episodul 10 al serialului turcesc „Infidelul”?

Răsturnare de situație în episodul 10 al serialului turcesc „Infidelul”. După ce Volkan și-a asumat relația cu Derin, iar cei doi au devenit părinți, Asya a decis să se retragă și să îi lase să își trăiască povestea de dragoste.

Cu toate acestea, se pare că Volkan încă este prins în trecut și are sentimente pentru fosta lui soție. Bărbatul va fi surprins și deranjat să afle că în viața frumoasei Asya a apărut un nou bărbat. 

Aflând unde vor lua aceștia masa, Volkan va profita de ocazie pentru a merge să verifice dacă fosta lui soție chiar l-a dat uitării și este fericită alături de un alt bărbat.

Lucrurile se vor complica, având în vedere că Derin nu își dorește ca Volkan să stea prea mult în compania fostei soții, de teamă că s-ar putea întoarce la aceasta.

Cum va reacționa Volkan în momentul în care o va vedea pe Asya alături de un alt bărbat, dar și ce se va întâmpla atunci când Volkan îi va cere explicații fostei soții și va fi prins de Derin poți vedea în episodul 10 al serialului turcesc „Infidelul”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Actrița Dilan Çiçek Deniz a strălucit de curând pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția, unde a participat ca invitată a unui renumit brand!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Infidelul” pe Kanal D

Serialul turcesc „Infidelul” este difuzat la Kanal D de miercuri până vineri, începând cu ora 20:00. Acest serial face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și se bucură de mare succes. Povestea este una care îi ține pe telespectatori cu sufletul la gură, având în vedere că în fiecare episod apar răsturnări de situație, noi intrigii și conflicte.

Fiecare episod al serialului turcesc „Infidelul” poate fi urmărit atât la TV, cât și online, subtitrat în limba română pe https://www.kanald.ro/live.html.  Pentru a vedea episoadele online este nevoie de accesarea link-ului menționat anterior de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil. 

Citeste si: Superba Pinar Deniz și carismaticul actor Kaan Yıldırım au dat cărțile pe față și au dezvăluit ce se întâmplă între ei! Iată ce a spus fostul iubit al celebrei actrițe Hande Erçel!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.