Program TV „Infidelul”. Vezi online episodul 16, subtitrat în limba română VIDEO. Asya suferă enorm din cauza băiatului ei, Ali

Autor: Amalia Georgescu

Asya și Ali, noi momente tensionate 

Sursa: Captură KANAL D

Cel mai nou episod al serialului turcesc „Infidelul” este difuzat la Kanal D miercuri, 21 septembrie 2022, de la ora 20:00. Îl poți urmări la TV, dar și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Când părea că și-a găsit liniștea, Asya primește o nouă lovitură, de această dată din partea băiatului ei, Ali. Decizia acestuia o va aduce pe frumoasa Asya în pragul disperării. 

Ce se va întâmpla în episodul 16 al serialului turcesc „Infidelul”?

Dacă peste separarea de soțul ei a putut trece ceva mai ușor, acum, Asya nu poate trăi cu gândul că trebuie să stea departe și de fiul ei.

Ali va lua decizia de a-și părăsi mama pentru a se muta alături de tatăl lui și de mai tânăra lui iubită. Evident, hotărârea lui Ali o va bucura din cale afară pe Derin, aceasta simțindu-se cu un pas înaintea rivalei sale. Deși credea că vestea îl va bucura și pe Volkan, acesta o va pune la punct de Derin și îi va cere acesteia să nu își asume un rol care nu îi aparține și anume acela de mamă a lui Ali. 

Mai mult decât atât, conștient că decizia lui Ali nu i-a picat deloc bine fostei sale soții, Volkan decide să vorbească cu Asya și îi va promite acesteia că va face tot ce ține de el pentru ca Ali să se întoarcă acasă. Băiatul cuplului este puternic afectat de divorțul părinților, acesta schimbându-și radical comportamentul în ultima perioadă. Dacă vor reuși Asya și Volkan să îl aducă din nou pe calea cea bună pe Ali, dar și ce decizie va lua acesta din urmă în legătură cu viitorul său poți vedea în episodul 16 al serialului „Infidelul”, difuzat

miercuri la Kanal D.

Citeste si: Asya din serialul Infidelul, schimbare uluitoare look! Iată cum arată celebra actriță Cansu Dere, la doar câteva luni de la încheierea filmărilor!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vezi Video Online subtitrat serialul „Infidelul” pe Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D este difuzat episodul cu numărul 16 al serialului turcesc „Infidelul”. Acest serial face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit în serile de miercuri, joi și vineri, de la ora 20:00. 

„Infidelul” este povestea unui bărbat care ajunge să ducă o viață dublă, dar care, în cele din urmă, este nevoit să facă o alegere.

Acest serial turcesc vorbește despre infidelitate, răzbunare, sentimente rănite și familii destrămate, iar cu fiecare episod ce trece reușește să îi țină în suspans pe telespectatori. Pentru a-l urmări online, subtitrat în limba română, fanii serialelor turcești pot accesa https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, telefonul mobil sau tabletă.

Citeste si: Bucurie mare în familia lui Barış Arduç. Soția celebrului actor turc a adus pe lume primul copil! Iată ce nume special au ales pentru bebelușul lor!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.