Program TV „Infidelul”. Vezi online episodul 4, subtitrat în limba română VIDEO. Asya, decizie neașteptată în ceea ce îl privește pe Volkan

Autor: Bianca Hriscu

Asya, pusă în fața unei situații delicate 

Sursa: Captură KANAL D

În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D este difuzat episodul 4 al serialului turcesc „Infidelul”. Îl poți urmări și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Noul episod al serialului turcesc „Infidelul” va aduce în atenția publicului scene emoționante și care vor prelungi suspansul. Ce decizie va lua Asya în privința soțului infidel? 

Ce se va întâmpla în episodul 4 al serialului turcesc „Infidelul”?

Devine din ce în ce mai greu pentru Asya să ascundă ceea ce simte cu adevărat, având în vedere că știe totul despre relația pe care soțul ei o are în paralel, dar și despre copilul care urmează să vină pe lume.

Cu toate acestea, Asya  continuă să fie o soție iubitoare, ba chiar îi dă de înțeles lui Volkan că regretă momentele în care l-a bănuit că ar înșela-o.

De fapt, Asya continuă să strângă dovezi pentru a putea cere divorțul și a-l pune la respect pe Volkan. Între timp, băiatul celor doi, Ali, simte că există tensiuni între părinții săi, moment în care ia decizia de a interveni.

Acesta îi va cere mamei sale să nu îl părăsească pe Volkan, astfel că situația se va complica și mai mult pentru Asya.

Dacă până acum își dorea să găsească rapid dovezile necesare pentru a divorța de Volkan, acum, rămâne de văzut dacă Asya va continua mariajul doar de dragul fiului său, pentru a nu-i răni acestuia sentimentele.

Pe de altă parte, Volkan este tot mai stresat, având în vedere că Derin, amanta sa, își dorește oficializarea relației.

Aceasta nu este dispusă să mai aștepte nici măcar un minut, având în vedere că urmează să devină mamă, motiv pentru care va reacționa dur în momentul în care Volkan va primi un telefon de la Asya.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dacă va reuși Asya să pună punct căsniciei cu Volkan, dar și dacă își va asuma acesta povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Derin poți vedea în episodul 4 al serialului turcesc „Infidelul”. 

Citeste si: Nu o să-ți vină să crezi unde își petrece vacanța Câner Cindoruk, Volkan din serialul "Infidelul"

Vezi Video Online subtitrat serialul „Infidelul” pe Kanal D

Serialul turcesc „Infidelul” a ajuns la episodul cu numărul 4, dar deja este urmărit cu sufletul la gură de telespectatori, povestea fiind una impresionantă. După cum îi spune și numele, serialul „Infidelul” vorbește despre infidelitatea în cuplu și despre cum poate fi distrusă o familie din cauza unor alegeri neinspirate.

„Infidelul” este serialul care face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit în serile de miercuri, joi și vineri, de la ora 20:00.

Episoadele sunt difuzate și online, subtitrate în limba română pe https://www.kanald.ro/live.html.   

Citeste si: Cine este Ali, fiul Asyei și a lui Volkan din serialul ”Infidelul”. Iată în ce producții l-ați mai putut vedea pe Alp Akar

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.