Program TV „Infidelul”. Vezi online episodul 7, subtitrat în limba română VIDEO. Volkan, hotărât să se răzbune pe Asya

Autor: Amalia Georgescu

Război între Volkan și Asya

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 7 al serialului turcesc „Infidelul” este difuzat la Kanal D miercuri, de la ora 20:00 și poate fi urmărit și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Asya va trece din nou prin momente grele din cauza lui Volkan, soțul infidel. Acesta este pe punctul de a distruge ce a mai rămas din familia lor, dorindu-și să se răzbune pe cea care i-a stat alături vreme de mai mulți ani și i-a dăruit un fiu. 

Ce se va întâmpla în episodul 7 al serialului turcesc „Infidelul”?

Volkan va uita rapid de toată iubirea pe care i-a purtat-o frumoasei Asya și va căuta să se răzbune pe aceasta.

Pe lângă faptul că Volkan a înșelat-o, acesta a cheltuit și averea familie, inclusiv banii care erau puși de-o parte pentru educația băiețelului lor. În acest context, Asya își dorește mai mult ca niciodată divorțul. Convins că faptele sale din ultima perioadă îl vor pune într-o lumină proastă, Volkan caută soluții pentru a-și denigra soția, astfel încât să aibă șanse mai mari să obțină custodia lui Ali, băiatul celor doi. 

Volkan va cere un raport psihologic pentru soția lui, iar dorința lui de răzbunare o va lăsa fără cuvinte pe Asya. 

Dacă va reuși Volkan să îi facă rău fostei sale soții, dar și dacă dezvăluirile pe care le va face îi vor fi de folos în obținerea custodiei poți vedea în episodul 7 al serialului turcesc „Infidelul”. Dacă nu poți urmări la TV noul episod, atunci poți face acest lucru și online, accesând https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Derin din serialul Infidelul, o mare iubitoare de animale! Iată cate patrupede are celebra actrița Melis Sezen!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Infidelul” pe Kanal D

Serialul „Infidelul” îi ține în suspans pe telespectatorii Kanal D în serile de miercuri, joi și vineri, de la ora 20:00. Noul serial face parte din programul TV al postului Kanal D și prezintă povestea unei femei greu încercate de destin.

Viața perfectă pe care a reușit să și-o construiască cu foarte multă muncă este distrusă în momentul în care află că soțul ei are o relație în paralel. Viața i se schimbă radical după aflarea acestei vești, mai ales că amanta soțului ei este însărcinată. 

Citeste si: Ali, fiul Asyei și al lui Volkan din serialul Infidelul, se bucură de căldura și iubirea unei familii unite și fericite în viața reală! Iată cine sunt părinții talentatului adolescent Alp Akar!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.