Program TV „Infidelul”. Vezi online episodul 8, subtitrat în limba română VIDEO. Asya, pusă la zid de fiul ei

Autor: Bianca Hriscu

Ali suferă din cauza problemelor care există între părinții săi

Sursa: Captură KANAL D

De la ora 20:00, la Kanal D începe episodul 8 al serialului turcesc „Infidelul”. Urmărește-l la TV sau online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

În episodul 8 al serialului turcesc „Infidelul” se vor derula noi scene dramatice. Pe lângă trauma provocată de infidelitatea soțului ei, Asya este nevoită să facă față și unui val de reproșuri venit din partea fiului ei, Ali.

Ce se va întâmpla în episodul 8 al serialului turcesc „Infidelul”?

Viața frumoasei Asya se complică pe zi ce trece. Dacă până acum a fost nevoită să învețe să trăiască cu gândul că familia ei s-a destrămat și că soțul ei are o amantă, acum, femeia va primi o nouă lovitură.

Ali, fiul ei, va cere explicații în legătură cu tensiunile care există în familie, acesta dorindu-și doar să știe adevărul. Băiatul va avea un comportament nepotrivit față de mama lui, iar Volkan va profita de această situație pentru a-l atrage de partea sa. 

„Să nu cumva! Să nu îndrăznești să vii după noi! Eu și Ali te urâm!”, îi va spune Volkan soției sale.

Volkan își dorește cu orice preț să se răzbune pe soția lui, dar și pe Mert, cel mai bun prieten al său. Îi va cere ajutorul lui Bahar, soția lui Mert, însă aceasta îl va refuza fără să stea pe gânduri, considerând că singurul responsabil de situația în care se află este chiar el.

Dacă va descoperi Ali adevărul despre tatăl său, dar și cum va reacționa atunci când îl va vedea în preajma amantei sale poți vedea în episodul 8 al serialului turcesc „Infidelul”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ea a fost marea iubire a celebrului actor Caner Cindoruk, protagonistul serialului Infidelul! Iată cine este actrița de care s-a îndrăgostit în timpul filmărilor pentru producția Kosem

Vezi Video Online subtitrat serialul „Infidelul” pe Kanal D

Serialul „Infidelul” este difuzat la Kanal D în serile de miercuri, joi și vineri, începând cu ora 20:00. Cei care nu îl pot urmări la TV trebuie să știe că pot vedea episoadele și online, subtitrate în limba română pe https://www.kanald.ro/live.html.

„Infidelul” este cel mai nou serial turcesc care face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D. Acesta prezintă povestea impresionantă a unei femei pe nume Asya. Viața ei perfectă este dată peste cap în momentul în care află că soțul ei are o amantă și că aceasta urmează să aducă pe lume un copil. 

Citeste si: Cum arată Asya din serialul Infidelul fără machiaj! Celebra actriță Cansu Dere s-a fotografiat în vacanță la prima oră a dimineții! Fanii săi au fost uluiți!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.