Program TV „Infidelul”. Vezi online live episodul 33, subtitrat în limba română VIDEO. Volkan primește o nouă lovitură

Autor: Bianca Hriscu

Volkan are noi probleme în relația cu fiul său

Sursa: Captură KANAL D

Serialul „Infidelul” a ajuns la episodul cu numărul 33. Cel mai nou episod va fi difuzat la Kanal D vineri, 18 noiembrie 2022, de la ora 20:00 și poate fi urmărit și online, live pe kanald.ro.

Serialul „Infidelul” continuă să îi țină în suspans pe telespectatori. De la un episod la altul apar tot mai multe intrigi, iar conflictele dintre personajele principale par să nu se mai termine. Ce decizie va lua Asya și cum le va influența viața celor din jur? 

Ce se va întâmpla în episodul 33 al serialului turcesc „Infidelul”?

După incidentele petrecute în ultima perioadă, părea că lucrurile au intrat, în sfârșit, în normal.

Volkan a rămas alături de Derin, iar Asya a decis să se mute în Istanbul alături de fiul ei, Ali. 

Asya se întoarce în Tekirdag pentru a participa la nunta prietenei sale, Bahar, însă va realiza că trebuie să își schimbe puțin planurile, cel puțin pentru o perioadă. Astfel, Asya îi va mărturisi lui Volkan că se va întoarce să locuiască în Tekirdag. Decizia ei îl va uimi pe Volkan și chiar dacă nu va lăsa să se vadă acest lucru, bărbatul se va bucura să o aibă din nou aproape atât pe ea, cât și pe fiul

lor. Pe de altă parte, Derin nu va reacționa deloc bine în momentul în care va afla că Asya urmează să se întoarcă în Tekirdag. Femeia o consideră în continuare o amenințare și crede că mariajul ei cu Volkan ar putea să aibă din nou de suferit, la fel cum s-a întâmplat și în trecut.

Asya decide să se întoarcă în Tekirdag pentru a-i fi alături lui Aras, bărbatul pe care l-a salvat.

Având în vedere că acesta și-a pierdut memoria, Asya vrea să îi sară în ajutor. 

Volkan vede în revenirea fostei soții în Tekirdag modalitatea perfectă pentru a se apropia din nou de fiul său. Cu toate acestea, încercările lui disperate nu vor da niciun rezultat, având în vedere că Ali nu este dispus să îl ierte pentru suferința provocată în trecut. Astfel, Volkan va primi o nouă lovitură, de data aceasta din partea fiului său.

Cum se vor desfășura lucrurile după ce Asya va reveni în Tekirdag, dar și dacă va reuși Volkan să își îmbunătățească relația cu fiul său poți vedea în episodul 33 al serialului turcesc „Infidelul”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Volkan din serialul Infidelul, apariție învăluită în mister! Iată cum a fost surprins celebrul actor Caner Cindoruk, în compania unei femei!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Infidelul” pe Kanal D

Serialul „Infidelul” este difuzat la Kanal D de două ori pe săptămână, mai exact în serile de vineri și sâmbătă, de la ora 20:00.

Serialul face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D, dar poate fi urmărit și online, live, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Pentru a vedea episoadele online, de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, fanii serialului trebuie să acceseze https://www.kanald.ro/live.html.   

Serialul „Infidelul” prezintă o poveste despre trădarea în cuplu, despre infidelitate și despre modul în care o familie se poate destrăma din această cauză. 

Citește și: Gonul din serialul Infidelul, schimbare uluitoare! Iată cât de mult s-a îngrășat celebra actriță Gözde Seda Altuner și cum arată la câteva luni după încheierea filmărilor!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.