Program TV „Infidelul”. Vezi online live episodul 35, subtitrat în limba română VIDEO. Asya și Aras sunt din ce în ce mai apropiați. Cum va reacționa Volkan

Autor: Bianca Hriscu

Aras și Asya, mai apropiați ca niciodată

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 35 al serialului turcesc „Infidelul” este difuzat la Kanal D vineri, 25 noiembrie 2022, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live subtitrat pe kanald.ro.

În episodul 35 al serialului turcesc „Infidelul”, Volkan nu își va mai putea stăpâni gelozia. Bărbatul va reacționa dur în momentul în care o va vedea pe Asya din ce în ce mai apropiată de Aras.

Ce se va întâmpla în episodul 35 al serialului turcesc „Infidelul”?

Aras trece prin clipe grele după accidentul pe care l-a suferit, având în vedere că și-a pierdut memoria.

Bărbatul nu își mai amintește nici măcar propriul nume, motiv pentru care Asya a decis să îi fie alături și împreună să găsească o cale prin care să îl ajute să își recapete identitatea.

Asya petrece din ce în ce mai mult timp în compania lui Aras și încearcă să îi ridice acestuia moralul, fiind conștientă de faptul că trăiește o adevărată dramă. În încercarea ei de a-l ajuta pe Aras, Asya se apropie tot mai mult de el.

Astfel, bărbatul a început să aibă sentimente puternice pentru ea și nu va ezita să o sărute. 

Așa cum era de așteptat, situația nu va fi deloc pe placul lui Volkan. Bărbatul nu poate accepta ca Asya să se apropie de Aras și nu vede cu ochi buni ajutorul oferit de fosta lui soție. Mai mult decât atât, aflând că Aras și Asya sunt din nou împreună, încercând să obțină orice fel de indiciu care să îl facă pe bărbat să își recapete memoria, Volkan îi va urmări pe cei doi.

În momentul în care îi va surprinde în ipostaze tandre, sărutându-se, Volkan nu își va mai putea ascunde gelozia și va vărsa lacrimi amare. Bărbatul nu se poate resemna că a pierdut-o pe Asya, chiar dacă el a ales să continue mariajul cu Derin. 

Pe de altă parte, apropiații lui Derin sunt de părere că tânăra pune din nou ceva la cale, iar cum planurile ei au vizat-o de fiecare dată pe Asya, nu ar fi exclus ca și de această dată să facă ceva pentru a o ține pe aceasta la distanță.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce va face Volkan după ce îi va vedea pe Asya și Aras sărutându-se, dacă vor decide cei doi să formeze un cuplu, dar și ce plan pune Derin la cale poți vedea în episodul 35 al serialului turcesc „Infidelul”.

Citește și: Ce mașină de lux conduce Derin din producția Infidelul, în viața reală! „La drum cu al meu” Iată ce achiziție scumpă a făcut recent celebra actriță Melis Sezen!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Infidelul” pe Kanal D

Serialul „Infidelul” prezintă povestea lui Volkan, un bărbat care este prins între iubirea pentru soția sa și sentimentele pentru amantă.

În cele din urmă, Volkan alege să se refugieze în brațele amantei, fără să știe că acesta este începutul unui lung șir de probleme pentru el.

Serialul „Infidelul” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit în serile de vineri și sâmbătă, de la ora 20:00. Episoadele sunt difuzate și online, live, pe https://www.kanald.ro/live.html.    

Fiecare episod este încărcat de suspans și aduce noi provocări pentru Asya, Volkan și Derin, cele trei personaje în jurul cărora se învârte acțiunea. 

Citește și: Aras din serialul Infidelul, apariție spectaculoasă alături de cea mai iubită si prețioasă femeie din viața sa! Iată cum a fost surprins celebrul actor Berkay Ateş!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.