Program TV „Infidelul”. Vezi online primul episod al serialului, subtitrat în limba română VIDEO. Asya, pregătită să se răzbune pe toți cei care au trădat-o

Autor: Amalia Georgescu

Primul episod al serialului „Infidelul” este difuzat la Kanal D pe 17 august

Sursa: Captură KANAL D

Pe 17 august 2022, de la ora 20:00, la Kanal D are loc marea premieră a serialului turcesc „Infidelul”. Poți urmări primul episod la TV sau online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Așteptarea va lua sfârșit în această seară pentru fanii serialelor turcești. La Kanal D, de la ora 20:00, va fi difuzat primul episod al serialului „Infidelul”, o producție de succes, cu un scenariu foarte bine pus la punct.

Ce se va întâmpla în primul episod al serialului turcesc „Infidelul”?

Miercuri, 17 august 2022, de la ora 20:00, fanii serialelor turcești difuzate la Kanal D vor face cunoștință cu frumoasa Asya, personajul principal al serialului „Infidelul”.

Pe lângă faptul că este o femeie foarte frumoasă, Asya știe ce își dorește de la viață și este gata să lupte împotriva tuturor celor care vor sta în calea fericirii ei. Asya a cunoscut suferința de la o vârstă fragedă, atunci când a rămas orfană. Cu toate acestea, femeia nu s-a lăsat bătută, astfel că a reușit să își întemeieze o familie fericită și să își construiască o carieră de succes.

Deși viața ei pare una perfectă, Asya urmează să primească lovitură după lovitură. Aceasta va afla că soțul ei are o altă relație cu o femeie mai tânără decât ea, pe nume Derin. Mai mult, tânăra este însărcinată, fapt care va complica și mai mult lucrurile.

De parcă nu erau de ajuns problemele personale, Asya va afla că soțul ei a falimentat afacerile familiei, lucrurile mergând din rău în mai rău și din punct de vedere financiar.

Astfel, într-o clipă, viața frumoasei Asya se va schimba radical. 

Hotărâtă să nu cedeze, Asya este gata să lupte împotriva celui pe care l-a considerat multă vreme bărbatul perfect și să se răzbune pentru tot răul pe care i l-a făcut. Cum va alege să își facă dreptate, dar și cum vor reacționa cei din jur în momentul în care vor descoperi adevărata față a lui Volkan, soțul frumoasei Asya, poți vedea în primul episod al serialului turcesc „Infidelul”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: În această seară, de la 20:00, Marea Premieră a serialului de succes “Infidelul”! Asya, punct și de la capăt

Vezi Video Online subtitrat serialul „Infidelul” pe Kanal D

„Infidelul” este cel mai nou serial difuzat la Kanal D, iar începând cu data de 17 august 2022, acesta va face parte din programul TV al postului de televiziune. 

Cu un scenariu foarte bine pus la punct și cu o distribuție de excepție, serialul „Infidelul” cu siguranță îi va cuceri din primul moment pe fanii serialelor turcești. Acesta va fi difuzat la Kanal D de miercuri până vineri, de la ora 20:00. Poate fi urmărit atât la TV, cât și online, subtitrat în limba română pe https://www.kanald.ro/live.html.

Citeste si: El a fost marea iubire a lui Cansu Dere, protagonista din serialul ”Infidelul”, care are premiera la Kanal D pe 17 august. Este faimos și a jucat în ”Fiica ambasadorului”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.