Program TV Live Stream Online „Bravo, ai stil! Celebrities” - Ediția de miercuri, 29 decembrie 2021 - VIDEO. Show total în emisiunea prezentată de Ilinca Vandici!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 29 sep 2022, 03:20

Bravo, ai stil ediția de astăzi

Sursa: Kanal D

O nouă ediție "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7 are loc în această seară. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.

O nouă săptămână "Bravo, ai stil! Celebrities" începe în forță. 

Va fi un show total în emisiunea din această seară "Bravo, ai stil! Celebrities", în care atât ținutele, cât și dansurile vor fi provocatoare și pline de stil.

Vezi Online Video emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” Live pe Kanal D

Bella Santiago stă foarte bine în clasament, iar prezentatoarea Ilinca Vandici va remarca acest lucru.

"Ești pe primul loc, alături de Ruxi", îi spune Ilinca Vandici cântăreței.

Bella Santiago a avut un început de concurs foarte bun la "Bravo ai stil! Celebrities" sezonul 7.

Emisiunea "Bravo ai stil! Celebrities" începe miercuri, la Kanal D, de la ora 22:30. Ea poate fi urmărită și Live Stream Online, pe kanald.ro, accesând adresa de Live Stream a site-ului,   https://www.kanald.ro/live.html, de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.   

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Bravo ai stil! Celebrities" e difuzată la Kanal D și pe kanald.ro de miercuri până sâmbătă, de miercuri până vineri fiind transmisă de la ora 22:30, iar sâmbătă, când e Gala, de la ora 22:00.

Citeste si: Cine este Nicolae Ionuț Grigore, soțul Bellei Santiago. Imagine de senzație de la nunta celor doi

Victor Slav, invitat permanent la "Bravo, ai stil! Celebrities"  

Victor Slav s-a alăturat din acest sezon proiectului "Bravo ai stil! Celebrities". S-a întâmplat acest lucru după ce, în câteva ediții, a înlocuit-o pe Ilinca Vandici, care a lipsit din motive medicale.

Ilinca Vandici prezintă acest show la Kanal D încă din primul sezon.

Tot din acest sezon i s-a alăturat proiectului și fotograful de modă Tibi Clenci, ca jurat, el luându-i locul designerului și omului de afaceri român Cătălin Botezatu.

Voi ține cont de mai multe aspecte când notez concurentele: de postură, de ținută, de discuțiile din culise, de toată prezentarea din platoul emisiunii.

Toate acestea se reflectă într-o steluță bonus în edițiile săptămânale. În Gale, voi avea două puncte bonus de oferit unei singure concurente sau le voi împărți pentru două concurente care mi-au atras atenția în sensul cel mai bun”, declara Victor Slav.

„Ca jurat la <Bravo, ai stil! Celebrities>, voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reușește să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actrițe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reușește să îi imbrățișeze și caracterul”, declara fotograful de modă Tibi Clenci.

Citeste si: Gala specială „Bravo, ai stil! Celebrities”, în prima zi din Anul Nou, de la ora 20:00, la Kanal D

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.