Program TV Live Stream Online „Bravo, ai stil! Celebrities” - Ediția de vineri, 14 ianuarie 2022 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 14 oct 2022, 08:45

Ruxi Opulenta

Sursa: Kanal D

Kanal D difuzează astăzi o nouă ediție „Bravo, ai stil! Celebrities”. Emisiunea poate fi urmărită și Live Video Online, pe kanald.ro.

Ruxi va avea o răbufnire și le va atrage atenția, indirect, juraților că Viviana Sposub face multe greșeli stilistice care sunt trecute cu vederea. Între cele două e război pe față, după ce s-au certat și în ediția de ieri „Bravo, ai stil! Celebrities”.

"Nu sunt pe dramă, doar mi-am spus niște păreri când sunt întrebată. Sunt de 5 luni aici și consider că am dat foarte mult timp și energie acestei emisiuni și am dreptul să spun că nu mai vreau să dau energie și timp.

Am dreptul să spun că nu mai pot, că nu îmi mai dau interesul cum mi l-am dat până acum, pentru că nu mai am energie și nici voință.

Eu mi-am demonstrat ce am avut de demonstrat, că după asta sunt capabilă să fac haine și să îmi dezvolt cariera și pe partea asta. De mâine pot să plec!", spune Ruxi.

Vezi Online Video emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” Live pe Kanal D

Cele două se contrează de ceva vreme, iar în dispută intră și Raluca Dumitru, care este prietenă cu Ruxi, pe tema accesoriilor Vivianei.

"A fost prima dată când nu am avut o geantă", spune Viviana.

"Sunt atentă la detalii pentru că suntem într-o competiție", spune Raluca Dumitru.

Maurice Munteanu va fi deranjat de ce se întâmplă cu concurentele și își va spune nemulțumirea în culise.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"E o problemă asta foarte mare!", spune Maurice.

Urmărește emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” în această seară, după "Fiica ambasadaorului", în jurul orei 23:20, Live la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro. Pentru a vedea emisiunea online tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, tabletă, laptop sau orice alt device conectat la internet.    

“Bravo, ai stil! Celebrities”, lider de audiență!

“Bravo, ai stil! Celebrities” a fost ieri lider de audiență, în intervalul orar 23:20 – 01:30, atât în rândul populației din întreaga țară, cât și în ceea ce privește publicul de la orașe.

Kanal D a obținut ieri, pe tronsonul orar al “Bravo, ai stil! Celebrities”, poziția de lider de piață în rândul televiziunilor din România, cu 2,3% rating și 12,5% cota de piață, pe targetul Național, și 2,0% rating și 10,7% cota de piață, pe targetul All Urban.

Ediția de joi seară a reality-show-ului “ Bravo, ai stil! Celebrities ” a fost urmărită de o medie de 410.000 telespectatori din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării. În minutul de aur, atins la 23:21, peste 1.3 milioane (1.343.000) de telespectatori se uitau la emisiunea prezentată de Ilinca Vandici.

Citeste si: “Bravo, ai stil! Celebrities” a clasat aseară Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.