Program TV Live Stream Online „Bravo, ai stil! Celebrities” - Ediția de vineri, 24 decembrie 2021 - VIDEO. Atmosferă de poveste în platoul emisiunii

Autor: Bianca Hriscu

Ediție specială „Bravo, ai stil! Celebrities” în Ajunul Crăciunului

Sursa: Captură KANAL D

Ediția „Bravo, ai stil! Celebrities” de vineri, 24 decembrie 2021, este una specială, de colecție. Poți să o urmărești atât la TV, cât și online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Atmosfera de poveste cuprinde platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”, astfel că în ediția de vineri a emisiunii, concurentele vor renunța la orgolii și se vor bucura împreună de magia serii de Ajun. Ce surprize îi așteaptă pe telespectatorii Kanal D vineri, de la ora 22:30?

Energie și voie bună în Ajun de Crăciun la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Viviana, declarație neașteptată: „Îmi place de Ruxi!”

În Ajun de Crăciun, fanii emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” au parte de o ediție de colecție a îndrăgitului show de televiziune. În platoul emisiunii își vor face apariția copiii vedetelor sau micuții importanți din viețile lor. Surprize, cadouri, dans, voie bună, cam asta va fi atmosfera din seara de Ajun la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Pentru că seara de 24 decembrie este una magică, fiind Ajunul Crăciunului, se pare că și conflictele dintre concurente se vor mai domoli.

Luată de val, Viviana Sposub va face o afirmație care va lua prin toată lumea prin surprindere: „Îmi place totul, îmi place Ruxi efectiv!”.

  Având în vedere că cele două concurente se atacă reciproc cu fiecare ocazie, afirmația făcută de Viviana va stârni controverse. Ulterior, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” va dezvălui că atitudinea ei are legătură cu această perioadă specială din an, de Crăciun toți oamenii încercând să fie mai buni.

Lăsând la o parte conflictele din cadrul competiției, concurentele au fost provocate să își facă mici cadouri de Crăciun. Ce bilețele au extras, dar și ce cadouri au cumpărat poți afla urmărind ediția specială „Bravo, ai stil! Celebrities” din Ajunul Crăciunului, difuzată la Kanal D vineri, 24 decembrie 2021, de la ora 22:30. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ediție de colecție Bravo, ai stil! Celebrities în Ajun de Crăciun! Copiii concurentelor și juraților au luat cu asalt platoul emisiunii

Vezi Online Video emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” Live pe Kanal D

Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” a ajuns la sezonul cu numărul 7.

Vedete din showbizul autohton au intrat în cea mai dură bătălie stilistică pentru a demonstra că se pot descurca în orice situație și că pot gândi ținute care mai de care mai interesante. 

Cei trei jurați ai emisiunii, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu  și Tibi Clenci, analizează în fiecare săptămână propunerile vestimentare venite din partea concurentelor și taxeză dur greșelile stilistice.

Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” este parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărită de miercuri până vineri, de la ora 22:30, iar sâmbăta, gala

este difuzată de la ora 22:00. 

Citeste si: Amna nu poate trece peste reacția total neașteptată a Ralucăi Dumitru după scandalul cu locul de parcare: "M-a durut efectiv! M-am simțit umilită"