Program TV Live Stream Online Bravo, ai stil! Celebrities miercuri, 22 decembrie 2021: Bella Santiago intră în competiție VIDEO

Autor: Andrei Ionescu

Bella Santiago intră în competiția "Bravo, ai stil! Celebrities"

Sursa: Kanal D

Bella Santiago intră astăzi în competiția "Bravo, ai stil! Celebrities". Urmărește emisiunea și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Cântăreața Bella Santiago intră oficial în competiția "Bravo, ai stil! Celebrities" astăzi. 

Artista va impresiona pe toată lumea cu vocea ei superbă, cu timbrul ei înalt. 

Vezi Online Video emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” Live pe Kanal D

Bella Santiago îi ia locul în competiție Nicoletei C. Dragne, care a fost eliminată. La ultima gală, Nicoleta C.

Dragne a primit cel mai mic număr de voturi din partea telespectatorilor, dintre cele 3 concurente propuse pentru eliminare. 

„Știam, de aia sunt calmă. De aceea nu am nicio emoție. Îmi pare rău doar că eu nu sunt un om de televiziune, nu fac asta mereu, dar știu cum funcționează lucrurile și știu că nu ține de mine. Nu ține numai de tine și când nu mai deții tu controlul și nu ții frâiele, îți pare rău că nu mai ești acolo, dar nu ai de ce să suferi, pentru că nu a depins de tine.

Mă bucur că v-am cunoscut pe toți”
, a spus Nicoleta C. Dragne.

Emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" este difuzată de miercuri până sâmbătă la Kanal D și pe kanald.ro. De miercuri până vineri e difuzată de la ora 22:30, iar sâmbătă, când e Gala, e difuzată de la ora 22:00.

Ea poate fi urmărită și Live Stream Online, pe intervalul orar pe care e transmisă și la TV.

Pentru a o urmări online tot ce trebuie să faci este să accesezi adresa de Stream a site-ului,  https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, tabletă, laptop sau orice alt device conectat la internet.  

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine este Bella Santiago, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities

„Bravo, ai stil! Celebrities” a ajuns la sezonul 7

"Bravo, ai stil! Celebrities" se află la cel de al șaptelea sezon la Kanal D. Emisiunea a fost prezentată în tot acest timp de Ilinca Vandici.

Din sezonul acesta li s-au alăturat proiectului fotograful Tibi Clenci, ca jurat și Victor Slav, care are un rol special în emisiune după ce a înlocuit-o în câteva ediții pe Ilinca Vandici, ce a lipsit din motive medicale.

Voi ține cont de mai multe aspecte când notez concurentele: de postură, de ținută, de discuțiile din culise, de toată prezentarea din platoul emisiunii. Toate acestea se reflectă într-o steluță bonus în edițiile săptămânale. În Gale, voi avea două puncte bonus de oferit unei singure concurente sau le voi împărți pentru două concurente care mi-au atras atenția în sensul cel mai bun”, declara Victor Slav despre rolul lui în emisiune. 

Citeste si: Raluca Dumitru nu mai vrea să aibă de-a face cu Viviana Sposub după Gala în care Nicoleta Dragne a fost eliminată

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.