Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 101, subtitrat în limba română VIDEO. Demir descoperă cine este, de fapt, Sevda: „Mi-ai distrus viața!”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 28 ian 2023, 07:25

Sevda, la capătul puterilor 

Sursa: Captură KANAL D

Începând cu ora 20:00, la Kanal D începe episodul 101 al serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha”. Îl poți urmări atât la TV, cât și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Episodul 101 al serialului „Mă numesc Zuleyha” vine cu o nouă lovitură pentru Demir. Cum va reacționa acesta în momentul în care va afla cine este cu adevărat Sevda, dar și ce decizie va lua în ceea ce o privește pe Ayla? 

Demir, profund dezamăgit de Sevda. Ce se va întâmpla în episodul 101 al serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha”? 

Demir și familia acestuia primesc lovitură după lovitură.

Acum, Demir va descoperi că Sevda este mama frumoasei Ayla, femeia care a făcut o adevărată obsesie pentru el. Evident, Demir se va simți trădat și o va alunga din viața lui pe Sevda, cea pe care a considerat-o a doua lui mamă. Deși va încerca să îi explice care sunt motivele pentru care și-a ascuns identitatea, Demir nu va dori să o asculte.

„Mi-ai distrus viața! M-ai distrus! Te-am considerat mama mea!”, acestea sunt cuvintele pe care Demir i le va spune mamei Aylei. 

Considerată o trădătoare, Sevda va ajunge la capătul puterilor. Între timp, aceasta își sfătuiește fiica, pe Ayla, să fugă din calea lui Demir și a oamenilor săi, aceasta fiind căutată după ce o fotografie cu ei doi a fost împrăștiată în tot orașul.

Dacă va reuși Demir să o pună la punct pe Ayla și dacă îi va da o a doua șansă celei pe care a considerat-o ca o mamă, Sevda, poți vedea în această seară în episodul 101 al serialului „Mă numesc Zuleyha”. Noul episod al serialului turcesc

poate fi urmărit atât la TV, cât și online. Pentru a-l vedea online subtitrat în limba română trebuie accesat link-ul https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care actrița Melike Ipek Yalova a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul Mujgan! Iată ce i s-a întâmplat!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Zuleyha” pe Kanal D

Serialul „Mă numesc Zuleyha” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și se numără printre preferatele telespectatorilor.

Acesta prezintă povestea unei tinere pe nume Zuleyha care primește adevărate lovituri din partea destinului. În încercarea ei de a fi fericită, frumoasa Zuleyha trebuie să le țină piept celor care și-au făcut un scop din a-i face rău.

Serialul „Mă numesc Zuleyha” a ajuns la sezonul cu numărul 3, iar noile episoade sunt difuzate de miercuri până vineri, începând cu ora 20:00, la Kanal D.

Acestea pot fi urmărite și online pe kanald.ro.

Citeste si: Cum arată Ümit din serialul Mă numesc Zuleyha, cu doar câteva zile înainte de a naște! Iată cât de frumoasă si suplă este viitoarea mămică Hande Soral!