Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 104, subtitrat în limba română VIDEO. Dramatism la cote maxime: micuța Leyla e răpită, Demir e arestat!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 05 feb 2023, 11:50

Zuleyha, devastată de răpirea micuței Leyla!

Sursa: Kanal D

Episodul 104 din "Mă numesc Zuleyha" te ține cu sufletul la gură. Îl poți urmări și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Dramatism maxim în episodul 104 din "Mă numesc Zuleyha", difuzat în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D. 

Demir a fost nevoit să ajungă la o înțelegere cu malefica Ayla, alias Umit, pentru ca aceasta să nu se mai răzbune pe familia Yaman. Doar că Ayla nu este mulțumită și vine cu noi pretenții, inacceptabile.

Ayla reușește, în mod surprinzător, să îi cucerească pe cei din clanul Sermin, vecinii celor din familia Yaman.

Tânăra, care pretinde că e însărcinată, devine protejata celor din familia Sermin.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Zuleyha” pe Kanal D

Dramatismul atinge cote maxime atunci când Zuleyha realizează că fetița ei, Leyla, a fost răpită. Deja Zuleyha suferea cumplit din pricina a ceea ce făcea Ayla, dar răpirea fetiței e suprema lovitură pentru frumoasa soție a lui Demir.

Ayla va fi acuzată că a răpit copilul familiei Yaman.

Problemele pentru Zuleyha și Demir nu se opresc însă aici. Demir este acuzat că a ucis-o pe Sevda și arestat!

Încă din episodul trecut Ayla îl amenința că îl va denunța pe Demir ca ucigaș al Sevdei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce se mai întâmplă în dramaticul episod 104 din "Mă numesc Zuleyha" aflați doar urmărindu-l, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D! Îl puteți viziona și pe kanald.ro, Live Stream Online, accesând adresa de Live Stream a site-ului nostru,  https://www.kanald.ro/live.html, de pe telefon, PC, laptop sau tabletă.

Citeste si: Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 103, subtitrat în limba română VIDEO. Demir suferă cumplit!

Kanal D, lider de audiență cu serialul turcesc “Mă numesc Zuleyha”! 

Serialul “Mă numesc Zuleyha” a poziționat joi, 28 aprilie 2022 Kanal D pe primul loc în clasamentul audiențelor, la nivelul publicului din întreaga țară și de la orașe, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

În intervalul difuzării producției (20:00 – 22:30), stația TV a înregistrat 8,2% puncte de rating și 18,1% cota de piață, pe targetul Național, și un rating de 7,1% și 17,2% cotă de piață, pe targetul All Urban.

1.445.000 de telespectatori au urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării, serialul preferat, iar minutul de aur, înregistrat la ora 22:00, a adunat în fața micilor ecrane aproape 2 milioane de fani (1.807.000) ai îndrăgitei producții turcești, de la Kanal D. 

Serialul “Mă numesc Zuleyha” poate fi urmărit de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Pasiunea mai puțin cunoscută pe care o are Hilal Altinbilek, cea care o interpretează pe Zuleyha în serialul cu același nume. Ce îi place frumoasei actrițe să facă în timpul liber, atunci când nu este la filmările pentru vreo producție de succes

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.